Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PRUSZKÓW Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4499
mirass KS Cracovia
dom Tactiek std
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Popajewski probeert naar een medespeler te passen. Trung Hinh rent richting de bal. Trung Hinh geeft de bal voor. Araúz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Cracovia 0:1

12e minuut.
Piñera Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Masmanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pščelovskis zijn tegenspeler op de grond. Pščelovskis krijgt een gele kaart. Masmanidis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Masmanidis kan niet meer verder spelen. Bjerregård komt het veld opgelopen. Bjerregård zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orsatti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mirass - KS Cracovia 1:1

18e minuut.
Pščelovskis is nu in balbezit. Pehlivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pščelovskis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umudov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tønnes maakt een afschuwelijke overtreding. Tønnes krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Trung Hinh passt de bal zonder na te denken. Husejko rent richting de bal. Husejko passt de bal met de wreef. Araúz rent richting de bal. Araúz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Trung Hinh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tønnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hinh verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hinh geeft een hoge lob. Araúz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mirass - KS Cracovia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 41%, KS Cracovia 59%.
mirass - KS Cracovia 1:2

50e minuut.
Popajewski probeert naar een medespeler te passen. Trung Hinh is nu in balbezit. Trung Hinh passt de bal zonder na te denken. Araúz heeft problemen om de bal te vangen. Araúz schiet op doel. Karga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pščelovskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjerregård probeert naar een medespeler te passen. Husejko is nu in balbezit. Husejko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Piñera Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñera Zapatero met de inworp. Bjerregård is nu in balbezit. Bjerregård geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mirass 47%, KS Cracovia 53%.
mirass - KS Cracovia 1:2