Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nincs egy vasam Se Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2259
Nincs egy vasam Se Lila Vandálok
1 Tactiek 424
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 53.5
adequate Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Mazzaroto heeft problemen om de bal te vangen. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... Kaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 0:1

8e minuut.
Végvári met een harde bal richting middenveld. Belényesi kopt de bal weg. Mazzaroto controleert de bal met de borst. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 0:2

10e minuut.
Buzała kopt de bal weg. Cerezo rent richting de bal. Cerezo passt de bal zonder na te denken. Nánási rent richting de bal. Nánási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szokol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lam met de inworp. Belényesi rent richting de bal. Belényesi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mazzaroto is nu in balbezit. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szokol verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 0:3

20e minuut.
Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev passt de bal met de wreef. Belényesi rent richting de bal. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 0:4

26e minuut.
Keczeli speelt de bal door. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belényesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lam passt de bal in één keer door. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev geeft een hoge lob. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 0:5

38e minuut.
Keczeli passt de bal met de wreef. Lam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazzaroto de bal. Mazzaroto schiet op doel. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 0:6

42e minuut.
Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Szokol de bal. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 64%, Lila Vandálok 36%.
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 0:6

47e minuut.
Szabó speelt de bal door. Bakó is nu in balbezit. Bakó geeft de bal voor. Nánási springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 1:6

62e minuut.
Von Wattenwyl geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert da Cachaça de bal onder controle te krijgen. da Cachaça probeert naar een medespeler te passen. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 1:7

75e minuut.
Kaj met een harde bal richting middenveld. Tepsiev kopt de bal weg. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto schiet op doel. Kaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nalot met een sublieme pass. Lam rent richting de bal. Lam speelt de bal door. Belényesi rent richting de bal. Belényesi haalt uit met een fantastische trap. Kaj bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

77e minuut.
da Cachaça probeert naar een medespeler te passen. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam passt de bal in één keer door. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szokol trapt de bal weg van het doel. da Cachaça kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazzaroto de bal. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tepsiev met een sublieme pass. da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça geeft een hoge lob. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Presser heeft problemen om de bal te vangen. da Cachaça is nu in balbezit. da Cachaça passt de bal met de wreef. Mazzaroto heeft problemen om de bal te vangen. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Presser rent richting de bal. Lam onderschept slim de pass. Lam probeert naar een medespeler te passen. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto schiet op doel. Kaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev geeft de bal voor. Lam kopt de bal weg. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. Kaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 75%, Lila Vandálok 25%.
Nincs egy vasam Se - Lila Vandálok 1:7