Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Beste Øst Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5488
Beste Øst FC Nüguns
352 Tactiek Att2
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.9 gemiddelde waardering 45.5
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zandonini verovert de bal door een tackle van achteren. Zandonini passt de bal in één keer door. Aukland verovert de bal door een tackle van achteren. Horna rent richting de bal. Horna schiet op doel. Rekdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Hallingstad is nu in balbezit. Sönmezateş onderschept slim de pass. Sönmezateş speelt de bal door. Kawa rent richting de bal. Kawa draait met de bal, schiet en ... Rekdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - FC Nüguns 0:1

13e minuut.
Ojanne onderschept slim de pass. Ojanne geeft de bal voor. Kawa rent richting de bal. Kawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - FC Nüguns 0:2

15e minuut.
Daar is Nordlie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordlie passt de bal in één keer door. Dahl heeft problemen om de bal te vangen. Dahl schiet op doel. Isokallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - FC Nüguns 1:2

23e minuut.
Hegdal heeft problemen om de bal te vangen. Matsson verovert de bal door een tackle van achteren. Matsson met een sublieme pass. Horna bereikt de bal nog maar net als eerste. Horna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Nordlie passt de bal in één keer door. Rong rent richting de bal. Rong passt de bal zonder na te denken. Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Zandonini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa is nu in balbezit. Kawa passt de bal in één keer door. Horna is nu in balbezit. Horna draait met de bal, schiet en ... Rekdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ojanne met de inworp. Sönmezateş rent richting de bal. Sönmezateş geeft een hoge lob. Horna springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nordlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciofali begaat een overtreding. Nordlie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nordlie met een snel genomen vrije trap. Dybvik springt en kopt de bal. Isokallio probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Voutilainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beste Øst - FC Nüguns 2:2

36e minuut.
Rong speelt de bal door. Sönmezateş geeft de bal voor. Horna kopt de bal weg. Kawa is nu in balbezit. Kawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matsson verovert de bal door een tackle van achteren. Matsson passt de bal zonder na te denken. Nordlie speelt de bal door. Dahl is nu in balbezit. Dahl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - FC Nüguns 3:2

41e minuut.
Kawa passt de bal in één keer door. Sönmezateş rent richting de bal. Sönmezateş passt de bal in één keer door. Horna rent richting de bal. Horna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sönmezateş passt de bal zonder na te denken. Daar is Zandonini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zandonini met een sublieme pass. Kawa rent richting de bal. Kawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Carciofali met een sublieme pass. Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş passt de bal zonder na te denken. Kawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beste Øst - FC Nüguns 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 55%, FC Nüguns 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beste Øst - FC Nüguns 3:3

49e minuut.
Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sönmezateş passt de bal in één keer door. Horna rent richting de bal. Horna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - FC Nüguns 3:4

51e minuut.
Sönmezateş geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal met de wreef. Kawa heeft problemen om de bal te vangen. Kawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ... Rekdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gullsvåg heeft problemen om de bal te vangen. Horna is nu in balbezit. Horna haalt uit met een fantastische trap. Rekdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - FC Nüguns 3:5

54e minuut.
Gullsvåg geeft een hoge lob. Pajuoja geeft een hoge lob. Horna kopt de bal weg. Kawa rent richting de bal. Kawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hjelvik de bal. Correa rent richting de bal. Correa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Correa onderschept slim de pass. Correa geeft de bal voor. Horna kopt de bal weg. Kawa is nu in balbezit. Kawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Correa rent richting de bal. Correa geeft een lange en hoge pass. Horna kopt de bal weg. Zandonini is nu in balbezit. Zandonini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nordlie de bal. Nordlie probeert naar een medespeler te passen. Hallingstad rent richting de bal. Hallingstad geeft de bal voor. Isokallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kawa heeft problemen om de bal te vangen. Hjelvik is nu in balbezit. Kawa onderschept slim de pass. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hallingstad is nu in balbezit. Hallingstad passt de bal met de wreef. Daar is Hegdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carciofali verovert de bal door een tackle van achteren. Carciofali geeft een hoge lob. Rekdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - FC Nüguns 3:6

85e minuut.
Rong speelt de bal door. Nordlie rent richting de bal. Nordlie speelt de bal door. Dahl is nu in balbezit. Dahl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 59%, FC Nüguns 41%.
Beste Øst - FC Nüguns 3:6