Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OLD PUNX NEVER DIE Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10319
OLD PUNX NEVER DIE Izar Gorria Fan
451!!! Tactiek 2 Extremos
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Hun met een snelle inworp. Orta met een sublieme pass. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicola haalt uit met een fantastische trap. Nauck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Izar Gorria Fan 0:1

10e minuut.
Torbica passt de bal zonder na te denken. Einstein met een sublieme pass. Orta is nu in balbezit. Orta geeft een lange en hoge pass. Nicola krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mięcho passt de bal met de wreef. Marga heeft problemen om de bal te vangen. Ilioara is nu in balbezit. Einstein speelt de bal door. Nicola rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szymański probeert de bal aan de voet te houden. Orta rent richting de bal. Orta geeft een lange en hoge pass. Nicola is nu in balbezit. Nicola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Izar Gorria Fan 0:2

25e minuut.
Hun geeft de bal voor. Blázquez is nu in balbezit. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicola schiet op doel. Nauck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Izar Gorria Fan 0:3

35e minuut.
Blázquez kopt de bal weg. Blázquez rent richting de bal. Blázquez passt de bal met de wreef. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicola haalt uit met een fantastische trap. Nauck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dietzmann is nu in balbezit. Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Blázquez rent richting de bal. Nicola is nu in balbezit. Nicola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 78%, Izar Gorria Fan 22%.
OLD PUNX NEVER DIE - Izar Gorria Fan 0:3

50e minuut.
Inworp. Hilton komt het veld opgelopen. Beasley komt het veld opgelopen. Duy Hùng komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yébenes komt het veld opgelopen. Sanzol Goñi komt het veld opgelopen. Yébenes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nicola springt en kopt de bal. Nauck bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Sanzol Goñi met een snelle inworp. Yébenes geeft een lange en hoge pass. Nicola springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OLD PUNX NEVER DIE - Izar Gorria Fan 0:4

67e minuut.
Beasley is nu in balbezit. Beasley speelt de bal door. Hilton is nu in balbezit. Nicola rent richting de bal. Nicola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Agbonavbare onderschept slim de pass. Agbonavbare geeft een lange en hoge pass. Daar is Buyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicola onderschept slim de pass. Nicola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casas Pérez komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Torbica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yébenes. Torbica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torbica met een snel genomen vrije trap. Mulot bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLD PUNX NEVER DIE 65%, Izar Gorria Fan 35%.
OLD PUNX NEVER DIE - Izar Gorria Fan 0:4