Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-18 10:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Todo por PAULA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Izar Gorria Fan Raqueto
Rombo Tactiek 4-4-2 ext
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 12
65.9 gemiddelde waardering 64.8
excellent Schieten very good
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Agbonavbare geeft de bal voor. Valls geeft een hoge lob. Przeżuwacz rent richting de bal. Peragón verovert de bal door een tackle van achteren. Peragón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Agbonavbare rent richting de bal. Agbonavbare geeft een lange en hoge pass. Yébenes kopt de bal weg. Tršić rent richting de bal. Tršić draait met de bal, schiet en ... Kobari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Tršić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinazo Arias. Tršić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yébenes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tršić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Peragón controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Agbonavbare maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Raimundo kopt de bal weg. Laosa is nu in balbezit. Laosa draait met de bal, schiet en ... MacKessock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

40e minuut.
Hun is nu in balbezit. Raimundo onderschept slim de pass. Raimundo met een sublieme pass. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izar Gorria Fan 54%, Raqueto 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Izar Gorria Fan - Raqueto 0:0

47e minuut.
Hun passt de bal met de wreef. Tršić is nu in balbezit. Zambrano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambrano krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Inworp. Iruarrizaga komt het veld opgelopen. Nicola komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Penedo de bal. Parada geeft de bal voor. Przeżuwacz heeft problemen om de bal te vangen. Laosa is nu in balbezit. Laosa draait met de bal, schiet en ... MacKessock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Nicola is nu in balbezit. Zambrano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicola raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Yébenes neemt zijn aanloop. Kobari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Izar Gorria Fan - Raqueto 1:0

68e minuut.
Hun probeert naar een medespeler te passen. Parada probeert de bal aan de voet te houden. Penedo met een sublieme pass. Nicola is nu in balbezit. Nicola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Casas Pérez met een sublieme pass. Yébenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yébenes met een sublieme pass. Iruarrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruarrizaga draait met de bal, schiet en ... Kobari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Valls bereikt de bal nog maar net als eerste. Penedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parada. Penedo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Penedo kan niet meer verder spelen. Orta komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Iruarrizaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iruarrizaga geeft de bal voor. Valls onderschept slim de pass. Nicola kan de bal niet met de borst controleren. Nicola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izar Gorria Fan 47%, Raqueto 53%.
Izar Gorria Fan - Raqueto 1:0