Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: West Stadium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6999
FC West Bohemia FC Gejza
4-3-3-DEF Tactiek QQQ
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 39.3
formidable Schieten average
very good Passen solid
formidable Verdedigen average


2e minuut.
Milošov rent richting de bal. Milošov passt de bal zonder na te denken. Vallai met een sublieme pass. Việt Hải rent richting de bal. Việt Hải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Việt Hải probeert naar een medespeler te passen. Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka passt de bal in één keer door. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Blažka rent richting de bal. Blažka probeert naar een medespeler te passen. Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải geeft een hoge lob. Fisher springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Tobler is nu in balbezit. Tobler speelt de bal door. Nežárka rent richting de bal. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher schiet op doel. Lebeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Việt Hải passt de bal zonder na te denken. Blažka is nu in balbezit. Blažka geeft een lange en hoge pass. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Blažka passt de bal in één keer door. Fisher rent richting de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ghadbhum de bal onder controle te krijgen. Lebeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 40%, FC Gejza 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC West Bohemia - FC Gejza 0:0

50e minuut.
Blažka probeert naar een medespeler te passen. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. Adamus probeert de bal aan de voet te houden. Lebeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - FC Gejza 1:0

54e minuut.
Klopp met een snelle inworp. Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka met een sublieme pass. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tejkal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Milošov de bal. Milošov met een sublieme pass. Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - FC Gejza 2:0

65e minuut.
Selassie speelt de bal door. Nežárka rent richting de bal. Nežárka passt de bal met de wreef. Milošov is nu in balbezit. Milošov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klopp kopt de bal weg. Blažka controleert de bal met de borst. Blažka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fisher de bal. Fisher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tobler probeert naar een medespeler te passen. Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka passt de bal in één keer door. Fisher rent richting de bal. Fisher schiet op doel. Lebeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Tobler probeert naar een medespeler te passen. Milošov rent richting de bal. Milošov passt de bal zonder na te denken. Fisher rent richting de bal. Fisher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - FC Gejza 3:0

84e minuut.
Vallai probeert naar een medespeler te passen. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải geeft de bal voor. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher haalt uit met een fantastische trap. Lebeda bokst de bal weg. Blažka rent richting de bal. Blažka geeft de bal voor. Fisher krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Houfek probeert naar een medespeler te passen. Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka passt de bal in één keer door. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 30%, FC Gejza 70%.
FC West Bohemia - FC Gejza 3:0