Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2773
B.A.R.C.A. FC BARCELONA PL
po wpierdal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 48.2
formidable Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


8e minuut.
Byrgiel geeft een lange en hoge pass. Rueda rent richting de bal. Rančev is nu in balbezit. Rančev schiet op doel. Cernoia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - FC BARCELONA PL 1:0

11e minuut.
Bujnowski passt de bal in één keer door. Rančev rent richting de bal. Rančev speelt de bal door. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... Cernoia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Rančev rent richting de bal. Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal in één keer door. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel haalt uit met een fantastische trap. Cernoia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kachyňa onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Byrgiel de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bango met een snelle inworp. Di Nicola geeft een lange en hoge pass. Roszkowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bango passt de bal zonder na te denken. Di Nicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicola speelt de bal door. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - FC BARCELONA PL 2:0

45e minuut.
Merkiewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A.R.C.A. 43%, FC BARCELONA PL 57%.
B.A.R.C.A. - FC BARCELONA PL 2:0

49e minuut.
Şəkərəliyev geeft een lange en hoge pass. Rueda is nu in balbezit. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel draait met de bal, schiet en ... Merkiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - FC BARCELONA PL 3:0

50e minuut.
Battelli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kulas passt de bal in één keer door. Rueda rent richting de bal. Rueda passt de bal in één keer door. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev haalt uit met een fantastische trap. Merkiewski bokst de bal weg.

57e minuut.
Stróżyk kopt de bal weg. Rueda rent richting de bal. Rueda passt de bal zonder na te denken. Rančev is nu in balbezit. Rančev schiet op doel. Merkiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kulas onderschept slim de pass. Battelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Battelli geeft de bal voor. Human krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stróżyk probeert naar een medespeler te passen. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda speelt de bal door. Rančev rent richting de bal. Rančev schiet op doel. Merkiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Inworp. Anghelini komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Mihić probeert naar een medespeler te passen. Feldman probeert naar een medespeler te passen. Stróżyk geeft de bal voor. Rančev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančev schiet op doel. Merkiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Şəkərəliyev geeft de bal voor. Byrgiel kopt de bal weg. Rueda rent richting de bal. Rueda draait met de bal, schiet en ... Merkiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stróżyk probeert naar een medespeler te passen. Byrgiel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buiza. Byrgiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Bujnowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Stróżyk geeft een lange en hoge pass. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmazcan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korkmazcan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rueda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şəkərəliyev met een snel genomen vrije trap. Rueda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bango bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda probeert naar een medespeler te passen. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Battelli is nu in balbezit. Battelli geeft een hoge lob. Stróżyk kopt de bal weg. Rueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Doeltrap. Merkiewski trapt de bal weg van het doel. Stróżyk kopt de bal weg. Rueda rent richting de bal. Rueda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B.A.R.C.A. - FC BARCELONA PL 4:0

87e minuut.
Inworp. Alegría komt het veld opgelopen. Czyżykowski komt het veld opgelopen. McGinty komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B.A.R.C.A. 43%, FC BARCELONA PL 57%.
B.A.R.C.A. - FC BARCELONA PL 4:0