Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 25 APRILE
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6653
virtuale calcio F.C. Casiraghi
tribù Tactiek Kle
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 61.3
adequate Schieten very good
adequate Passen outstanding
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Gaye met een sublieme pass. Minulescu is nu in balbezit. Minulescu passt de bal in één keer door. Zullian is nu in balbezit. Zullian haalt uit met een fantastische trap. Karakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Krakker maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu passt de bal zonder na te denken. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian schiet op doel. Karakirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Novi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minulescu neemt de hoekschop. Zullian maakt een snoekduik en kopt de bal. Karakirov bokst de bal weg.

5e minuut.
Gaye geeft een hoge lob. Karakirov met een sublieme pass. Teyssier kopt de bal weg. Klungelig pakt Stančić de bal. Stančić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Teyssier geeft een lange en hoge pass. Novi kopt de bal weg. Krakker controleert de bal met de borst. Teyssier geeft de bal voor. Zullian maakt een snoekduik en kopt de bal. Karakirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Gaye passt de bal zonder na te denken. Minulescu rent richting de bal. Minulescu passt de bal met de wreef. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier haalt uit met een fantastische trap. Karakirov bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Stančić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:1

12e minuut.
Yatera rent richting de bal. Yatera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teyssier met de inworp. Krakker geeft een lange en hoge pass. Karakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Pastorelli trapt de bal weg. Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye geeft een hoge lob. Zullian rent richting de bal. Zullian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Krakker bereikt de bal nog maar net als eerste. Krakker passt de bal in één keer door. Garczarczyk met een sublieme pass. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier haalt uit met een fantastische trap. Karakirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:2

31e minuut.
Krakker rent richting de bal. Krakker probeert naar een medespeler te passen. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu schiet op doel. Karakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:3

33e minuut.
Minulescu rent richting de bal. Minulescu passt de bal met de wreef. Teyssier rent richting de bal. Teyssier schiet op doel. Yatera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Krakker met een sublieme pass. Daar is Teyssier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teyssier passt de bal zonder na te denken. Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić schiet op doel. Karakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Minulescu heeft problemen om de bal te vangen. Minulescu passt de bal in één keer door. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian schiet op doel. Karakirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Karakirov met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teyssier met een snelle inworp. Gaye geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 72%, F.C. Casiraghi 28%.
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:3

48e minuut.
Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu passt de bal zonder na te denken. Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier geeft een lange en hoge pass. Stančić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:4

52e minuut.
Klungelig pakt Galluzzi de bal. Teyssier rent richting de bal. Yatera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yatera krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Melinc kan de bal niet met de borst controleren. Zullian rent richting de bal. Galluzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić verovert de bal door een tackle van achteren. Stančić draait met de bal, schiet en ... Karakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Minulescu geeft een hoge lob. Daar is Novi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minulescu geeft een hoge lob. Zullian rent richting de bal. Zullian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:5

55e minuut.
Yarkay verovert de bal door een tackle van achteren. Yarkay geeft een hoge lob. Peyrachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian onderschept slim de pass. Zullian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karakirov speelt de bal door. Daar is Terrenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teyssier is nu in balbezit. Teyssier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Garczarczyk passt de bal in één keer door. Teyssier is nu in balbezit. Krakker is nu in balbezit. Teyssier rent richting de bal. Teyssier geeft een lange en hoge pass. Karakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zullian is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minulescu neemt de hoekschop. Zullian springt en kopt de bal. Karakirov bokst de bal weg.

67e minuut.
Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu passt de bal met de wreef. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian haalt uit met een fantastische trap. Karakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:6

71e minuut.
Stančić rent richting de bal. Teyssier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teyssier rent richting de bal. Teyssier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Galluzzi rent richting de bal. Kazalski geeft een lange en hoge pass. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian haalt uit met een fantastische trap. Karakirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gaye is nu in balbezit. Gaye passt de bal zonder na te denken. Minulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Minulescu haalt uit met een fantastische trap. Karakirov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Gaye is nu in balbezit. Gaye passt de bal zonder na te denken. Minulescu heeft problemen om de bal te vangen. Minulescu geeft een lange en hoge pass. Zullian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
BarilÁ bereikt de bal nog maar net als eerste. BarilÁ met een sublieme pass. Yatera probeert de bal aan de voet te houden. Teyssier is nu in balbezit. Teyssier draait met de bal, schiet en ... Karakirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zullian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zullian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:7

85e minuut.
Yatera is nu in balbezit. Yatera geeft een hoge lob. Inworp. Teyssier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaye geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Teyssier speelt de bal door. Garczarczyk rent richting de bal. Garczarczyk probeert naar een medespeler te passen. Teyssier rent richting de bal. Teyssier schiet op doel. Karakirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teyssier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stančić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: virtuale calcio 81%, F.C. Casiraghi 19%.
virtuale calcio - F.C. Casiraghi 0:8