Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Atletic Szczecin Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2282
Atletic Szczecin Tempelierenhof V.V.
532 Tactiek We are ready. 2
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 48.8
hopeloos Schieten formidabel
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Moczygęba heeft problemen om de bal te vangen. Watteeuw onderschept slim de pass. Watteeuw passt de bal zonder na te denken. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:1

6e minuut.
Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem passt de bal met de wreef. Waermoes met een sublieme pass. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:2

10e minuut.
Bazzarella onderschept slim de pass. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem met een sublieme pass. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans draait met de bal, schiet en ... Marina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duch heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:3

11e minuut.
Bazzarella passt de bal in één keer door. Eguino heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:4

15e minuut.
Waermoes probeert naar een medespeler te passen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:5

18e minuut.
van Fessem verovert de bal door een tackle van achteren. van Fessem speelt de bal door. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... Marina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:6

20e minuut.
Swartenbroucks onderschept slim de pass. Swartenbroucks geeft een lange en hoge pass. Daar is Duch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel. Marina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
De Looze met een sublieme pass. Geraerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watteeuw speelt de bal door. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Verjans heeft problemen om de bal te vangen. Verjans geeft een lange en hoge pass. Duch heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:7

25e minuut.
De Looze geeft de bal voor. Duch rent richting de bal. Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:8

29e minuut.
Karabulut kopt de bal weg. Waermoes is nu in balbezit. Waermoes met een sublieme pass. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:9

32e minuut.
Watteeuw met een sublieme pass. van Fessem rent richting de bal. van Fessem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wymeersch de bal. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Marina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:10

34e minuut.
Felix is nu in balbezit. Felix geeft een lange en hoge pass. Watteeuw kopt de bal weg. Daar is Felix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryckeghem geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans geeft een lange en hoge pass. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waermoes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Watteeuw kopt de bal weg. Felix is nu in balbezit. Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Marina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:11

43e minuut.
Swartenbroucks speelt de bal door. Bazzarella rent richting de bal. Verjans verovert de bal door een tackle van achteren. Verjans geeft de bal voor. Wymeersch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:12

45e minuut.
Eguino bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem verovert de bal door een tackle van achteren. van Fessem geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wymeersch de bal. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 79%, Tempelierenhof V.V. 21%.
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:13

47e minuut.
Watteeuw passt de bal in één keer door. Vilar rent richting de bal. Waermoes onderschept slim de pass. Waermoes passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Denhaese komt het veld opgelopen. Temmerman komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vilar met een sublieme pass. Velcea heeft problemen om de bal te vangen. Verjans speelt de bal door. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:14

54e minuut.
Wymeersch onderschept slim de pass. Wymeersch met een sublieme pass. Verjans is nu in balbezit. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
van Fessem kopt de bal weg. Daar is Eguino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verjans onderschept slim de pass. Verjans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:15

62e minuut.
Waermoes speelt de bal door. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans passt de bal met de wreef. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marina met een harde bal richting middenveld. van Fessem kopt de bal weg. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch schiet op doel. Marina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:16

70e minuut.
Swartenbroucks bereikt de bal nog maar net als eerste. Swartenbroucks geeft een lange en hoge pass. Verjans rent richting de bal. Verjans schiet op doel. Marina werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem met een sublieme pass. Wymeersch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wymeersch haalt uit met een fantastische trap. Marina probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Karabulut geeft een lange en hoge pass. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. van Fessem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wymeersch onderschept slim de pass. Verjans rent richting de bal. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch schiet op doel. Marina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Szczecin 80%, Tempelierenhof V.V. 20%.
Atletic Szczecin - Tempelierenhof V.V. 0:16