Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Mangol Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4570
FC Mangol Złośliwy Zespół Neuroleptyczny
CornerCase Tactiek kekw
62% Balbezit 38%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 36.3
redelijk Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Żuralski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lama rent richting de bal. Rovine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rovine krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Uchiyama passt de bal in één keer door. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canda. Abrahim raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Abrahim neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Di Bonito is nu in balbezit. Di Bonito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadek verovert de bal door een tackle van achteren. Sadek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Geană heeft problemen om de bal te vangen. Sadek is nu in balbezit. Sadek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Barczeski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokotas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Świerblewski geeft de bal voor. Lama met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rovine geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Bonito kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 60%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mangol - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:0

46e minuut.
Perales komt het veld opgelopen. Cani komt het veld opgelopen. Frakiewicz komt het veld opgelopen. Osila komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dyrek met een sublieme pass. Rouzijak speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Perales onderschept slim de pass. Perales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama rent richting de bal. Quiroga probeert naar een medespeler te passen. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Żuralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovine rent richting de bal. Żuralski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuralski met een sublieme pass. Uchiyama speelt de bal door. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Di Bonito speelt de bal door. Inworp. Cani met de inworp. Perales rent richting de bal. Perales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Frakiewicz speelt de bal door. Perales rent richting de bal. Perales draait met de bal, schiet en ... Szóstakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Di Bonito bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bonito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales draait met de bal, schiet en ... Szóstakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 56%, Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mangol - Złośliwy Zespół Neuroleptyczny 0:0