Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Hansa Eschwege Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4649
FC Hansa Eschwege Academy Silesia
STN Tactiek IIIL
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 33.4
solide Schieten matig
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Zrínyi is nu in balbezit. Zrínyi passt de bal in één keer door. Renaud probeert naar een medespeler te passen. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Zrínyi passt de bal zonder na te denken. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura passt de bal in één keer door. Gargiulo is nu in balbezit. Gargiulo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 1:0

4e minuut.
Płocharski met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal in één keer door. Daar is Gargiulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gargiulo schiet op doel. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo is nu in balbezit. Cieciura is nu in balbezit. Gargiulo rent richting de bal. Gargiulo draait met de bal, schiet en ... Szałucha bokst de bal weg. Płocharski kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcinkowski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gargiulo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 2:0

8e minuut.
James is nu in balbezit. James passt de bal in één keer door. Lâm is nu in balbezit. Klungelig pakt Lâm de bal. Lâm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Słowiński rent richting de bal. Gargiulo onderschept slim de pass. Gargiulo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Słowiński met een harde bal richting middenveld. Mulder controleert de bal met de borst. Marcinkowski is nu in balbezit. Marcinkowski geeft een lange en hoge pass. Gargiulo maakt een snoekduik en kopt de bal. Szałucha bokst de bal weg.

14e minuut.
Mola onderschept slim de pass. Mola geeft de bal voor. James probeert de bal aan de voet te houden. Gorgoń is nu in balbezit. Gorgoń schiet op doel. Aguilera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Płocharski geeft een lange en hoge pass. Mulder is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van James. Mulder raakt geblesseerd tijdens het duel. Gawryś komt bij de bal en schiet. Aguilera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Mola de bal. Gawryś rent richting de bal. Lâm onderschept slim de pass. Lâm geeft een lange en hoge pass. Gargiulo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Renaud kopt de bal weg. Daar is Lâm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo verovert de bal door een tackle van achteren. Gargiulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 3:0

39e minuut.
Renaud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frontoura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 38%, Academy Silesia 62%.
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 3:0

46e minuut.
El Fayed komt het veld opgelopen. Albrecht komt het veld opgelopen. Šálka komt het veld opgelopen.

49e minuut.
El Fayed rent richting de bal. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht met een sublieme pass. El Fayed is nu in balbezit. El Fayed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marcinkowski kopt de bal weg. Daar is Słowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. Szałucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 4:0

64e minuut.
Frontoura kopt de bal weg. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. El Fayed is nu in balbezit. El Fayed schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Mola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 5:0

66e minuut.
Šálka verovert de bal door een tackle van achteren. Płocharski is nu in balbezit. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. Szałucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 6:0

70e minuut.
El Fayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Mola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Fayed rent richting de bal. El Fayed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Marcinkowski speelt de bal door. El Fayed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fayed passt de bal zonder na te denken. Albrecht rent richting de bal. Albrecht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Marcinkowski is nu in balbezit. Gawryś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcinkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. James met een snel genomen vrije trap. El Fayed is nu in balbezit. El Fayed haalt uit met een fantastische trap. Szałucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Marcinkowski geeft een lange en hoge pass. Albrecht rent richting de bal. Albrecht draait met de bal, schiet en ... Szałucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Słowiński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marcinkowski neemt de hoekschop. Daar is Słowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht draait met de bal, schiet en ... Szałucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 7:0

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szałucha niet meer kan verder spelen. Słowiak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Frontoura met een sublieme pass. James rent richting de bal. James geeft de bal voor. Albrecht rent richting de bal. Albrecht draait met de bal, schiet en ... Słowiak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura met een sublieme pass. Karpiuk is nu in balbezit. Albrecht onderschept slim de pass. Albrecht schiet op doel. Słowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hansa Eschwege 28%, Academy Silesia 72%.
FC Hansa Eschwege - Academy Silesia 8:0