Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Givenchy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4454
FC Givenchy Victoria Keflavik
3-5-2 FRED Tactiek sativa
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen weak


17e minuut.
Bérard rent richting de bal. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Kozach is nu in balbezit. Kozach haalt uit met een fantastische trap. Tripicchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Victoria Keflavik 0:1

19e minuut.
Datvadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Datvadze probeert naar een medespeler te passen. Kozach is nu in balbezit. Daðason rent richting de bal. Daðason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Tripicchio trapt de bal weg. Delmer kopt de bal weg. Krzysztofiak kan de bal niet met de borst controleren. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kozach rent richting de bal. Salbert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okorski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Datvadze maakt een snoekduik en kopt de bal. Tripicchio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Givenchy - Victoria Keflavik 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 43%, Victoria Keflavik 57%.
FC Givenchy - Victoria Keflavik 0:2

46e minuut.
Gmitrzak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Klungelig pakt Joakimsson de bal. Aðalbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalbjörnsson passt de bal met de wreef. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Delmer kan de bal niet met de borst controleren. Delmer passt de bal in één keer door. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Aðalbjörnsson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Datvadze kopt de bal weg. Kozach rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Laporte ... Strafschop! Laporte krijgt een gele kaart. Kozach is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gmitrzak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Schaeffer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Facchielli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer haalt uit met een fantastische trap. Ægirsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Touré geeft een hoge lob. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer passt de bal met de wreef. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Givenchy 38%, Victoria Keflavik 62%.
FC Givenchy - Victoria Keflavik 0:2