Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Arsik-Tampicka Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5220
Arsik-Tampicka FC PEVAN
Beton Tactiek dva
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 49
good Schieten formidable
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Segnan speelt de bal door. Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa speelt de bal door. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
bin Hassano is nu in balbezit. Słonina rent richting de bal. bin Hassano verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Komosa passt de bal zonder na te denken. Camard rent richting de bal. Camard geeft de bal voor. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciupitu met een snelle inworp. Henderson geeft een hoge lob. Rosas maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC PEVAN 1:0

16e minuut.
Emin Kaptan geeft de bal voor. Inworp. Komosa met een snelle inworp. bin Hassano kan de bal niet met de borst controleren. bin Hassano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Camard met een sublieme pass. Louka is nu in balbezit. Louka passt de bal zonder na te denken. Segnan rent richting de bal. Segnan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsik-Tampicka - FC PEVAN 1:1

22e minuut.
Ciupitu met de inworp. Henderson speelt de bal door. Martí Castelló is nu in balbezit. Martí Castelló passt de bal zonder na te denken. Henderson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Komosa is nu in balbezit. Komosa geeft een hoge lob. Emin Kaptan controleert de bal met de borst. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano schiet op doel. Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Wicki heeft problemen om de bal te vangen. Rosas rent richting de bal. Hájek met een sublieme pass. bin Hassano bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hassano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rudelt verovert de bal door een tackle van achteren. Rudelt passt de bal in één keer door. bin Hassano is nu in balbezit. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC PEVAN 1:2

39e minuut.
Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas passt de bal zonder na te denken. Hájek met een sublieme pass. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC PEVAN 1:3

44e minuut.
Louka speelt de bal door. Wewiórski speelt de bal door. Daar is Tókio Olímpico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... Pinto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 68%, FC PEVAN 32%.
Arsik-Tampicka - FC PEVAN 1:3

47e minuut.
Rudelt onderschept slim de pass. Rudelt geeft een hoge lob. bin Hassano rent richting de bal. bin Hassano draait met de bal, schiet en ... Pinto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsik-Tampicka - FC PEVAN 1:4

62e minuut.
Segnan met een sublieme pass. Komosa rent richting de bal. Komosa geeft een hoge lob. Segnan rent richting de bal. Segnan draait met de bal, schiet en ... Pinto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orvos komt het veld opgelopen. Bechstädt komt het veld opgelopen. Rudelt neemt de hoekschop. Pinto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa passt de bal met de wreef. Louka is nu in balbezit. Louka geeft een lange en hoge pass. Rudelt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sirmen is nu in balbezit. Louka begaat een overtreding. Sirmen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruiz komt het veld opgelopen. Bubník komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ingorov rent richting de bal. Bubník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingorov raakt geblesseerd tijdens het duel. Alstander komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tókio Olímpico onderschept slim de pass. Tókio Olímpico probeert naar een medespeler te passen. Daar is Słonina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudelt verovert de bal door een tackle van achteren. Rudelt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Komosa met een sublieme pass. Louka is nu in balbezit. Louka met een sublieme pass. Segnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Segnan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Orvos onderschept slim de pass. Komosa probeert naar een medespeler te passen. Orvos is nu in balbezit. bin Hassano onderschept slim de pass. bin Hassano haalt uit met een fantastische trap. Pinto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsik-Tampicka 69%, FC PEVAN 31%.
Arsik-Tampicka - FC PEVAN 1:4