Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MARIUS LACATUS
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3473
GLIKO FC FCSB1985
concentrat Tactiek atac
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Morgado met een sublieme pass. Bunghez rent richting de bal. Tilincă rent richting de bal. Tilincă passt de bal zonder na te denken. Bâtă is nu in balbezit. Leclère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hacılı probeert naar een medespeler te passen. Morgado rent richting de bal. Morgado passt de bal in één keer door. Daar is Bâtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Busiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Busiol geeft de bal voor. Pomares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rodríguez Reguero is nu in balbezit. Rodríguez Reguero draait met de bal, schiet en ... Martinovici bokst de bal weg.

32e minuut.
Pássaro rent richting de bal. Pássaro passt de bal in één keer door. Blastra met een sublieme pass. Pomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rodríguez Reguero passt de bal in één keer door. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka probeert naar een medespeler te passen. Pomares rent richting de bal. Pomares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Miculescu passt de bal zonder na te denken. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă passt de bal met de wreef. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Leclère bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 40%, FC FCSB1985 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GLIKO - FC FCSB1985 0:0

46e minuut.
Corda komt het veld opgelopen. Ramselaar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Miraut rent richting de bal. Ţărus onderschept slim de pass. Ţărus speelt de bal door. Klungelig pakt Bâtă de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC FCSB1985 1:0

49e minuut.
Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Busiol rent richting de bal. Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţărus verovert de bal door een tackle van achteren. Ţărus passt de bal met de wreef. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pássaro heeft problemen om de bal te vangen. Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Petru passt de bal in één keer door. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bunghez is nu in balbezit. Bunghez met een sublieme pass. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramselaar rent richting de bal. Ramselaar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Reguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Reguero passt de bal zonder na te denken. Pomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Pomares de bal. Ţărus is nu in balbezit. Ţărus probeert naar een medespeler te passen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Łopatka onderschept slim de pass. Łopatka met een sublieme pass. Daar is Pomares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomares schiet op doel. Martinovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ramselaar is nu in balbezit. Ramselaar met een sublieme pass. Klungelig pakt Bâtă de bal. Bâtă schiet op doel. Leclère werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC FCSB1985 2:0

89e minuut.
Pomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka probeert naar een medespeler te passen. Pomares is nu in balbezit. Pomares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLIKO - FC FCSB1985 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLIKO 41%, FC FCSB1985 59%.
GLIKO - FC FCSB1985 2:1