Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: settimo torinese Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3668
settimo torinese Titanio Ossidato
352 Tactiek The Wall
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen good


5e minuut.
López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi onderschept slim de pass. Prodi speelt de bal door. Astorino rent richting de bal. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Rocconi bokst de bal weg. Rigamonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 0:1

7e minuut.
Abbasov rent richting de bal. Gec verovert de bal door een tackle van achteren. Gec met een sublieme pass. Berino rent richting de bal. Berino draait met de bal, schiet en ... Sutton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:1

19e minuut.
Prodi rent richting de bal. Prodi probeert naar een medespeler te passen. Abbasov speelt de bal door. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Gec speelt de bal door. Lehtomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtomäki passt de bal met de wreef. Astorino is nu in balbezit. Astorino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rocconi bokst de bal weg.

25e minuut.
Canhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhão passt de bal in één keer door. Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astorino schiet op doel. Rocconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:2

30e minuut.
van de Kasteele passt de bal in één keer door. Prodi is nu in balbezit. Prodi passt de bal in één keer door. Rigamonti is nu in balbezit. Rigamonti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:3

33e minuut.
Abbasov passt de bal zonder na te denken. Canhão is nu in balbezit. Canhão passt de bal met de wreef. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean rent richting de bal. Astorino onderschept slim de pass. Astorino draait met de bal, schiet en ... Rocconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:4

39e minuut.
Abbasov is nu in balbezit. Abbasov passt de bal met de wreef. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino onderschept slim de pass. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Rocconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rigamonti rent richting de bal. Rigamonti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:5

43e minuut.
Klungelig pakt Astorino de bal. Abbasov is nu in balbezit. Astorino rent richting de bal. Astorino draait met de bal, schiet en ... Rocconi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 71%, Titanio Ossidato 29%.
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:6

46e minuut.
Dusolie komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Prodi passt de bal in één keer door. Astorino is nu in balbezit. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov haalt uit met een fantastische trap. Rocconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:7

48e minuut.
López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino onderschept slim de pass. Astorino geeft de bal voor. Dusolie probeert de bal met de borst te controleren. Dusolie schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gec de bal. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Vega de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Canhão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Astorino is nu in balbezit. Astorino met een sublieme pass. Prodi rent richting de bal. Prodi geeft een hoge lob. Dusolie krijgt zijn hoofd ertegen. Rocconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Canhão is nu in balbezit. Canhão speelt de bal door. Astorino heeft problemen om de bal te vangen. Astorino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:8

57e minuut.
Prodi rent richting de bal. López Clemente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prodi raakt geblesseerd tijdens het duel. van de Kasteele zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dusolie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dusolie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vega de bal onder controle te krijgen. Rocconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:9

62e minuut.
Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie geeft een lange en hoge pass. Astorino is nu in balbezit. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Vega probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:10

65e minuut.
Peleritti passt de bal zonder na te denken. Daar is Canhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canhão passt de bal in één keer door. Dusolie rent richting de bal. Dusolie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vega passt de bal met de wreef. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov passt de bal in één keer door. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Rocconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rocconi trapt de bal weg van het doel. Prodi kopt de bal weg. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino passt de bal met de wreef. Dusolie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusolie haalt uit met een fantastische trap. Rocconi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 1:11

83e minuut.
Vega geeft een lange en hoge pass. Canhão probeert de bal aan de voet te houden. Muntean met een sublieme pass. van de Kasteele rent richting de bal. van de Kasteele geeft de bal voor. Rocconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Peleritti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peleritti geeft een hoge lob. Inworp. Hepmert met een snelle inworp. Gec geeft de bal voor. Sutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lehtomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtomäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
settimo torinese - Titanio Ossidato 2:11

88e minuut.
Lehtomäki kopt de bal weg. Muntean rent richting de bal. Abbasov probeert naar een medespeler te passen. Astorino rent richting de bal. Astorino draait met de bal, schiet en ... Rocconi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: settimo torinese 69%, Titanio Ossidato 31%.
settimo torinese - Titanio Ossidato 2:11