Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nueva Balastera
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4339
CD Palencia Cibao FC
532 a Tactiek 5-1-3-1
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.1 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


12e minuut.
Pérez Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo verovert de bal door een tackle van achteren. Campillo probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno schiet op doel. Álvarez Figaredo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Sorribas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piña rent richting de bal. Piña geeft een lange en hoge pass. Campillo is nu in balbezit. Campillo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Benito passt de bal zonder na te denken. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte met een sublieme pass. Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campillo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Álvarez Figaredo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Cibao FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 56%, Cibao FC 44%.
CD Palencia - Cibao FC 0:1

46e minuut.
Alvarado komt het veld opgelopen. Aguilar komt het veld opgelopen. Aponte komt het veld opgelopen. Morales komt het veld opgelopen. Balbuena komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Balbuena passt de bal met de wreef. Morales rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čauković. Čauković krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sorribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Palencia - Cibao FC 0:2

88e minuut.
Horoszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Horoszkiewicz geeft een hoge lob. Santisteban rent richting de bal. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft een hoge lob. Álvarez Figaredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Vílchez rent richting de bal. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Álvarez Figaredo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Palencia 54%, Cibao FC 46%.
CD Palencia - Cibao FC 0:2