Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-18 10:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pozytywni Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Pozytywni FC Niebiescy77
343 2n Tactiek 7
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 50.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Anapliotis met de inworp. Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan speelt de bal door. Smołkowicz rent richting de bal. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ... Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okno heeft problemen om de bal te vangen. Okno haalt uit met een fantastische trap. Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 1:0

11e minuut.
Purcaru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anapliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anapliotis probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 2:0

23e minuut.
Firică kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogina de bal. Rogina probeert naar een medespeler te passen. Okno rent richting de bal. Okno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siekalski passt de bal in één keer door. Anapliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anapliotis geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ngọc Cường de bal onder controle te krijgen. Smołkowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anapliotis is nu in balbezit. Koç onderschept slim de pass. Koç passt de bal met de wreef. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 2:1

32e minuut.
Daar is Ngọc Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Cường onderschept slim de pass. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 3:1

34e minuut.
Zázvorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zázvorek speelt de bal door. Koç probeert naar een medespeler te passen. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Smołkowicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tischler neemt vlug de vrije trap. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Spadoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 3:2

44e minuut.
Barseghyan geeft de bal voor. Diamandopol kopt de bal weg. Smołkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 4:2

45e minuut.
Nicodin komt het veld opgelopen. Derlicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 50%, FC Niebiescy77 50%.
Pozytywni - FC Niebiescy77 4:2

51e minuut.
Derlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Derlicki probeert naar een medespeler te passen. Barseghyan rent richting de bal. Barseghyan geeft een hoge lob. Okno krijgt zijn hoofd ertegen. Orozco bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Nicodin met de inworp. Barseghyan rent richting de bal. Barseghyan geeft de bal voor. Smołkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barseghyan geeft een lange en hoge pass. Tischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno onderschept slim de pass. Smołkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Smołkowicz draait met de bal, schiet en ... Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Nicodin passt de bal in één keer door. Ngọc Cường is nu in balbezit. Diamandopol verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 5:2

75e minuut.
Barseghyan geeft de bal voor. Smołkowicz kopt de bal weg. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 6:2

77e minuut.
Inworp. Burczyński met de inworp. Nicodin geeft een lange en hoge pass. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tvrdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte met een sublieme pass. Kulička is nu in balbezit. Kulička schiet op doel. Spadoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - FC Niebiescy77 6:3

85e minuut.
Burczyński kopt de bal weg. Nicodin heeft problemen om de bal te vangen. Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Okno bereikt de bal nog maar net als eerste. Okno draait met de bal, schiet en ... Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 40%, FC Niebiescy77 60%.
Pozytywni - FC Niebiescy77 6:3