Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Torcida Kuřim Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4832
FC ZBROJOVKA Kuřim sokol brno
Kuba 4-3-1-2 Tactiek zaloha
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Genty is nu in balbezit. Genty geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pelyněk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šašlik geeft een lange en hoge pass. Peška bokst de bal weg. Hucovič rent richting de bal. Hucovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Šašlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban verovert de bal door een tackle van achteren. Tektaban speelt de bal door. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Żuczek probeert naar een medespeler te passen. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pazderski de bal. Binder rent richting de bal. Binder schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Hucovič rent richting de bal. Genty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hucovič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šašlik wilt de vrije trap nemen. Hucovič maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Jeftović is nu in balbezit. Jeftović geeft de bal voor. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian is nu in balbezit. Damian schiet op doel. Vracaj bokst de bal weg.

24e minuut.
Jeftović neemt de hoekschop. Koňařík kopt de bal weg. Tektaban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Damian de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Culínek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazderski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Binder is nu in balbezit. Binder haalt uit met een fantastische trap. Vracaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 55%, sokol brno 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ZBROJOVKA Kuřim - sokol brno 0:0

46e minuut.
Moya komt het veld opgelopen. Konečník komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Damian passt de bal zonder na te denken. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczek rent richting de bal. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya schiet op doel. Peška bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pelyněk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moya rent richting de bal. Moya draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - sokol brno 1:0

53e minuut.
Křemenáč met de inworp. Kuchár rent richting de bal. Kuchár geeft een lange en hoge pass. Moya rent richting de bal. Moya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Damian passt de bal in één keer door. Daar is Jeftović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Bonfils zijn tegenspeler op de grond. Bonfils krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Damian onderschept slim de pass. Culínek onderschept slim de pass. Tajima probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konečník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konečník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rycak komt het veld opgelopen. Blovský komt het veld opgelopen. Pascoal komt het veld opgelopen. Blovský trapt de bal weg. Pascoal geeft een hoge lob. Dejdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník verovert de bal door een tackle van achteren. Konečník geeft een lange en hoge pass. Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Tajima bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian begaat een overtreding. Tajima is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tajima zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap. Peška bokst de bal weg. Konečník is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - sokol brno 2:0

69e minuut.
Binder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šašlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Šašlik geeft de bal voor. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Pascoal met de inworp. Genty rent richting de bal. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya haalt uit met een fantastische trap. Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Damian kopt de bal weg. Křemenáč kan de bal niet met de borst controleren. Křemenáč probeert naar een medespeler te passen. Moya is nu in balbezit. Moya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Pascoal geeft een lange en hoge pass. Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Křemenáč zal de hoekschop nemen. Moya maakt een snoekduik en kopt de bal. Peška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bieda verovert de bal door een tackle van achteren. Konečník onderschept slim de pass. Genty is nu in balbezit. Konečník verovert de bal door een tackle van achteren. Konečník schiet op doel. Peška bokst de bal weg. Rycak is nu in balbezit. Rycak schiet op doel. Peška bokst de bal weg. Moya is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZBROJOVKA Kuřim - sokol brno 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZBROJOVKA Kuřim 45%, sokol brno 55%.
FC ZBROJOVKA Kuřim - sokol brno 3:0