Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4196
DANFC ULTRA ARAD
cfa mirror Tactiek Resident Evil !!
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
12 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 55.8
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Moussa rent richting de bal. Moussa passt de bal in één keer door. Famulski rent richting de bal. Buia onderschept slim de pass. Buia draait met de bal, schiet en ... Daus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buia geeft de bal voor. Skyrianoglou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 1:0

5e minuut.
Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia geeft een lange en hoge pass. Reiziger controleert de bal met de borst. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Bełtek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Famulski heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Buia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Daus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Moussa rent richting de bal. Moussa geeft de bal voor. Daar is Keser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keser geeft de bal voor. Skyrianoglou maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 2:0

20e minuut.
Olaza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buia de bal. Buia geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 3:0

24e minuut.
Osoro rent richting de bal. Osoro passt de bal met de wreef. Buia rent richting de bal. Buia geeft de bal voor. Daar is Reiziger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser passt de bal met de wreef. Licznierski rent richting de bal. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 4:0

28e minuut.
Famulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Licznierski ... Strafschop! Directe rode kaart, Licznierski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Licznierski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mateescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Reiziger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Keser passt de bal in één keer door. Buia is nu in balbezit. Buia passt de bal in één keer door. Reiziger heeft problemen om de bal te vangen. Reiziger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Osoro probeert naar een medespeler te passen. Buia is nu in balbezit. Buia passt de bal met de wreef. Reiziger rent richting de bal. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Paal! Daus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bełtek rent richting de bal. Skyrianoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap. Daus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hock probeert naar een medespeler te passen. Moussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Daus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 5:0

42e minuut.
Osoro speelt de bal door. Buia rent richting de bal. Buia met een sublieme pass. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Olwert de bal. Skyrianoglou rent richting de bal. Skyrianoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 6:0

45e minuut.
Inworp. Đuderija komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 25%, ULTRA ARAD 75%.
DANFC - ULTRA ARAD 6:0

46e minuut.
Zearra komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Reiziger is nu in balbezit. Reiziger passt de bal zonder na te denken. Pałkus rent richting de bal. Pałkus geeft de bal voor. Reiziger maakt een snoekduik en kopt de bal. Daus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Buia passt de bal in één keer door. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger schiet op doel. Daus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skyrianoglou de bal. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olwert de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 7:0

60e minuut.
Osoro probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Ruiz Moñino begaat een overtreding. Ruiz Moñino krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Skyrianoglou rent richting de bal. Moussa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skyrianoglou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reiziger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Daus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 8:0

64e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu geeft een hoge lob. Ruiz Moñino kopt de bal weg. Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Keser schiet op doel. Daus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Buia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nitti komt het veld opgelopen. Gjokutaj komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lebedev passt de bal in één keer door. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti heeft problemen om de bal te vangen. Nitti geeft de bal voor. Reiziger springt en kopt de bal. Daus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skyrianoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Skyrianoglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Figueroa komt het veld opgelopen. Storace komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lebedev kopt de bal weg. Paşazadə kan de bal niet met de borst controleren. Nitti verovert de bal door een tackle van achteren. Nitti heeft problemen om de bal te vangen. Nitti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nitti geeft de bal voor. Reiziger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kałuża komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ruiz Moñino geeft een lange en hoge pass. Olaza is nu in balbezit. Francesi verovert de bal door een tackle van achteren. Francesi haalt uit met een fantastische trap. Buclea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nitti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reiziger de bal. Met opzet legt Đuderija zijn tegenspeler op de grond. Đuderija is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
Francesi rent richting de bal. Storace met een sublieme pass. Reiziger heeft problemen om de bal te vangen. Reiziger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - ULTRA ARAD 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 31%, ULTRA ARAD 69%.
DANFC - ULTRA ARAD 9:0