Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ♔ Hallow Land ♔
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8835
Elite Sport Club Steaua lu Manole
AfterHyb Tactiek ctd_e_e_sus
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 38.1
formidable Schieten weak
very good Passen adequate
excellent Verdedigen average


10e minuut.
Bastos speelt de bal door. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. Vavilov is nu in balbezit. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej schiet op doel. Muntenuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Dec springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Drăgoescu de bal onder controle te krijgen. Závodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Závodi passt de bal in één keer door. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Poštić kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 1:0

24e minuut.
Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen geeft een lange en hoge pass. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 2:0

35e minuut.
Rokkos is nu in balbezit. Rokkos speelt de bal door. Magdziej is nu in balbezit. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 3:0

42e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg van het doel. Grigoropoulos kopt de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 29%, Steaua lu Manole 71%.
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 4:0

46e minuut.
Bastos rent richting de bal. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoropoulos rent richting de bal. Grigoropoulos geeft een lange en hoge pass. Dec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rokkos speelt de bal door. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej geeft een hoge lob. Dec is nu in balbezit. Dec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Muntenuş trapt de bal weg. Chiacu kopt de bal weg. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec schiet op doel. Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 5:0

62e minuut.
Chiacu controleert de bal met de borst. Chiacu geeft de bal voor. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Muntenuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 6:0

65e minuut.
Berntsen geeft de bal voor. Dec kopt de bal weg. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 7:0

67e minuut.
Kłopot passt de bal zonder na te denken. Vavilov heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 8:0

70e minuut.
Berntsen speelt de bal door. Klungelig pakt Drăgoescu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłopot. Drăgoescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Berntsen rent richting de bal. Berntsen geeft een hoge lob. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec draait met de bal, schiet en ... Muntenuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 9:0

75e minuut.
Bohács heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu passt de bal in één keer door. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel. Muntenuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 10:0

77e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kłopot de bal. Dec is nu in balbezit. Dec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Verdeţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeţ met een sublieme pass. Grigoropoulos rent richting de bal. Grigoropoulos geeft een hoge lob. Muntenuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 11:0

82e minuut.
Grigoropoulos is nu in balbezit. Grigoropoulos passt de bal zonder na te denken. Rokkos geeft de bal voor. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 20%, Steaua lu Manole 80%.
Elite Sport Club - Steaua lu Manole 11:0