Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Beware Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1251
Beware Edremit spor
fly Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Satyga springt en kopt de bal. Klungelig pakt Keseciler de bal. Nahum bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi onderschept slim de pass. Securi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nahum is nu in balbezit. Satyga verovert de bal door een tackle van achteren. Securi is nu in balbezit. Securi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Baragaño trapt de bal weg van het doel. Uribe kopt de bal weg. Szucki is nu in balbezit. Sárossy is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahum onderschept slim de pass. Nahum probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Porkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga onderschept slim de pass. Satyga passt de bal met de wreef. Securi is nu in balbezit. Securi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jarni rent richting de bal. Uribe onderschept slim de pass. Uribe speelt de bal door. Camacho Quesada is nu in balbezit. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Securi draait met de bal, schiet en ... Keseciler probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mitran geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Satyga maakt een snoekduik en kopt de bal. Baragaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beware 55%, Edremit spor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beware - Edremit spor 0:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Narea komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zanatti onderschept slim de pass. Zanatti geeft een lange en hoge pass. Hain is nu in balbezit. Camacho Quesada onderschept slim de pass. Camacho Quesada schiet op doel. Escanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mitran probeert naar een medespeler te passen. Securi heeft problemen om de bal te vangen. Keijzer is nu in balbezit. Securi onderschept slim de pass. Securi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Erdemsoy komt het veld opgelopen. Ülker komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Baragaño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koszyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdemsoy geeft een hoge lob. Camacho Quesada rent richting de bal. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Zanatti geeft een lange en hoge pass. Escanilla probeert naar een medespeler te passen. Jarni kopt de bal weg. Securi bereikt de bal nog maar net als eerste. Securi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - Edremit spor 0:1

81e minuut.
Koszyc onderschept slim de pass. Koszyc geeft de bal voor. Mitran kopt de bal weg. Jarni geeft een lange en hoge pass. Satyga maakt een snoekduik en kopt de bal. Baragaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc passt de bal met de wreef. Satyga rent richting de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Baragaño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beware - Edremit spor 0:2

90e minuut.
Eftimescu geeft een lange en hoge pass. Chevrier heeft problemen om de bal te vangen. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beware 52%, Edremit spor 48%.
Beware - Edremit spor 0:2