Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10579
Die Halbstarken Skinwalker Ranch
zwanzig Tactiek *Skinwalker*
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


27e minuut.
Hackenjos verovert de bal door een tackle van achteren. Hackenjos passt de bal zonder na te denken. Lassalle rent richting de bal. Acquah bereikt de bal nog maar net als eerste. Acquah haalt uit met een fantastische trap. Motta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Motta speelt de bal door. Hackenjos kan de bal niet met de borst controleren. Hackenjos geeft de bal voor. Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lassalle haalt uit met een fantastische trap. Motta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Von Steiger geeft een hoge lob. Inworp. Juričević met de inworp. Klungelig pakt Hackenjos de bal. Hackenjos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Acquah de bal. Lassalle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dubois. Dubois krijgt een gele kaart. Lassalle raakt geblesseerd tijdens het duel. Hesse wilt de vrije trap nemen. Acquah krijgt zijn hoofd ertegen. Motta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 1:0

37e minuut.
Acquah controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Spiegel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Endrick Felipe kopt de bal weg. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 41%, Skinwalker Ranch 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 1:1

46e minuut.
Szczoczarz komt het veld opgelopen. Dourado komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Lassalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lassalle. Dourado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dourado kan niet meer verder spelen. Kistler komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Oberender speelt de bal door. Juričević probeert naar een medespeler te passen. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 2:1

52e minuut.
Dubois verovert de bal door een tackle van achteren. Dubois geeft een hoge lob. Daar is Mair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ... Fabuš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 2:2

55e minuut.
Lassalle met een sublieme pass. Szczoczarz rent richting de bal. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczoczarz schiet op doel. Motta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lassalle is nu in balbezit. Lassalle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 3:2

57e minuut.
Von Steiger geeft de bal voor. Hesse controleert de bal met de borst. Curcio geeft een lange en hoge pass. Endrick Felipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrick Felipe haalt uit met een fantastische trap. Fabuš bokst de bal weg. Daar is Oberender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hackenjos kopt de bal weg. Kistler is nu in balbezit. Szczoczarz met een sublieme pass. Juričević geeft een lange en hoge pass. Lassalle maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz draait met de bal, schiet en ... Motta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 4:2

76e minuut.
Juričević geeft de bal voor. Lassalle met een sublieme pass. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz haalt uit met een fantastische trap. Motta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 5:2

88e minuut.
Lehmann geeft een hoge lob. Saner bereikt de bal nog maar net als eerste. Saner met een sublieme pass. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... Fabuš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mair maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Dubois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lassalle is nu in balbezit. Lassalle draait met de bal, schiet en ... Motta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 54%, Skinwalker Ranch 46%.
Die Halbstarken - Skinwalker Ranch 6:2