Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: grifone Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3799
grifone WP 88
442 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Gutfeld met een sublieme pass. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk probeert naar een medespeler te passen. Munawar is nu in balbezit. Munawar draait met de bal, schiet en ... Tamburino bokst de bal weg. Zlatan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neri komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simon. Sibani raakt geblesseerd tijdens het duel. Carobbi met een snel genomen vrije trap. Neri maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Praça kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Teterko verovert de bal door een tackle van achteren. Teterko speelt de bal door. Munawar rent richting de bal. Munawar passt de bal in één keer door. Polders verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nybråten zal de hoekschop nemen. Munawar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Munawar passt de bal met de wreef. Wajerczyk is nu in balbezit. Carobbi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carobbi krijgt een gele kaart. Wajerczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tosato wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wajerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk passt de bal in één keer door. Munawar is nu in balbezit. Munawar schiet op doel. Motyliński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Brasi met een sublieme pass. Gutfeld rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sibani. Sibani krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gutfeld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simon met een snel genomen vrije trap. Motyliński heeft problemen om de bal te vangen. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wajerczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carobbi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Motyliński de bal onder controle te krijgen. Tosato is nu in balbezit. Tosato geeft een lange en hoge pass. Tamburino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - WP 88 1:0

35e minuut.
Teterko geeft een lange en hoge pass. Cislaghi probeert de bal met de borst te controleren. Tosato probeert naar een medespeler te passen. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munawar bereikt de bal nog maar net als eerste. Munawar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - WP 88 2:0

41e minuut.
Carobbi rent richting de bal. Carobbi passt de bal zonder na te denken. Simon probeert naar een medespeler te passen. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sibani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibani passt de bal met de wreef. Gutfeld rent richting de bal. Neri verovert de bal door een tackle van achteren. Neri schiet op doel. Praça probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 36%, WP 88 64%.
grifone - WP 88 2:0

46e minuut.
Munawar passt de bal met de wreef. Tosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosato passt de bal in één keer door. Wajerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk draait met de bal, schiet en ... Tamburino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Tamburino met een harde bal richting middenveld. Simon kopt de bal weg. Tosato probeert naar een medespeler te passen. Munawar rent richting de bal. Munawar draait met de bal, schiet en ... Tamburino bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Gutfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Gutfeld geeft de bal voor. Kowal met een sublieme pass. Munawar rent richting de bal. Munawar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tosato kopt de bal weg. Klungelig pakt Simon de bal. Simon probeert naar een medespeler te passen. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk haalt uit met een fantastische trap. Tamburino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - WP 88 3:0

73e minuut.
Polders speelt de bal door. Kowal rent richting de bal. Kowal met een sublieme pass. Tosato is nu in balbezit. Tosato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - WP 88 4:0

74e minuut.
Teterko speelt de bal door. Accollo geeft een hoge lob. Nybråten kopt de bal weg. Klungelig pakt Wajerczyk de bal. Wajerczyk haalt uit met een fantastische trap. Tamburino bokst de bal weg.

77e minuut.
Waleczek rent richting de bal. Waleczek speelt de bal door. Tosato speelt de bal door. Klungelig pakt Wajerczyk de bal. Wajerczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sibani probeert de bal aan de voet te houden. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko passt de bal in één keer door. Munawar is nu in balbezit. Munawar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 28%, WP 88 72%.
grifone - WP 88 4:0