Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: grifone Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2966
grifone FC Catanista
442 Tactiek Andrea
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58 gemiddelde waardering 50.4
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Bekő bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel rent richting de bal. Manuel passt de bal in één keer door. Morvai is nu in balbezit. Morvai schiet op doel. Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Le Noci probeert de bal met de borst te controleren. Ambrogi onderschept slim de pass. Ambrogi speelt de bal door. Morvai rent richting de bal. Morvai draait met de bal, schiet en ... Wołczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi geeft een lange en hoge pass. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - FC Catanista 1:0

38e minuut.
Bekő rent richting de bal. Ambrogi verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrogi passt de bal met de wreef. Morvai is nu in balbezit. Morvai haalt uit met een fantastische trap. Wołczyk bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bercovich neemt de hoekschop. Ambrogi heeft problemen om de bal te vangen. Ambrogi met een sublieme pass. Morvai rent richting de bal. Morvai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - FC Catanista 2:0

45e minuut.
Daeseleire verovert de bal door een tackle van achteren. Daeseleire geeft de bal voor. Bercovich met een sublieme pass. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 43%, FC Catanista 57%.
grifone - FC Catanista 2:0

60e minuut.
Bercovich speelt de bal door. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi passt de bal in één keer door. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai draait met de bal, schiet en ... Wołczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

63e minuut.
Szarvas verovert de bal door een tackle van achteren. Manuel onderschept slim de pass. Manuel passt de bal in één keer door. Ambrogi heeft problemen om de bal te vangen. Ambrogi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Czub probeert de bal aan de voet te houden. Armand geeft de bal voor. Daar is Motz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armand verovert de bal door een tackle van achteren. Armand geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sloupek kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutfeld de bal. Daeseleire is nu in balbezit. Agu verovert de bal door een tackle van achteren. Agu haalt uit met een fantastische trap. Stańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bosev is nu in balbezit. Bosev passt de bal met de wreef. Qafurov met een sublieme pass. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu schiet op doel. Stańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Stańczuk trapt de bal weg van het doel. Sloupek is nu in balbezit. Sloupek speelt de bal door. Agu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dragolyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragolyuk speelt de bal door. Sloupek is nu in balbezit. Sloupek draait met de bal, schiet en ... Stańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - FC Catanista 2:1

87e minuut.
Qafurov verovert de bal door een tackle van achteren. Qafurov geeft de bal voor. Klungelig pakt Kamenyuka de bal. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 54%, FC Catanista 46%.
grifone - FC Catanista 2:1