Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:40
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Ajax Gisz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1837
Ajax Gisz ForLajfDajrekt
ajax433 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 27.8
redelijk Schieten matig
slecht Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Glon is nu in balbezit. Glon geeft een lange en hoge pass. Woźniakowski is nu in balbezit. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - ForLajfDajrekt 1:0

10e minuut.
Polko trapt de bal weg van het doel. Sypiański rent richting de bal. Sypiański passt de bal zonder na te denken. Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Mruczek trapt de bal weg. Piórko kopt de bal weg. Drwal is nu in balbezit. Drwal haalt uit met een fantastische trap. Mruczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sypiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Trybiński passt de bal zonder na te denken. Hýbner is nu in balbezit. Hýbner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Glon passt de bal met de wreef. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal passt de bal in één keer door. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski schiet op doel. Mruczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - ForLajfDajrekt 2:0

24e minuut.
Czapiga geeft een hoge lob. Piórko is nu in balbezit. Czapiga maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Czapiga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski passt de bal in één keer door. Glon is nu in balbezit. Drwal is nu in balbezit. Drwal schiet op doel. Mruczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mruczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Piórko de bal. Woźniakowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - ForLajfDajrekt 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 39%, ForLajfDajrekt 61%.
Ajax Gisz - ForLajfDajrekt 3:0

46e minuut.
Pilich komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sypiański speelt de bal door. Glon probeert naar een medespeler te passen. Drwal rent richting de bal. Drwal haalt uit met een fantastische trap. Mruczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - ForLajfDajrekt 4:0

66e minuut.
Załuski onderschept slim de pass. Sypiański verovert de bal door een tackle van achteren. Sypiański geeft een hoge lob. Drwal is nu in balbezit. Drwal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hýbner is nu in balbezit. Krucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krucki geeft een lange en hoge pass. Drwal is nu in balbezit. Drwal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drwal geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Wilkosz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Gisz - ForLajfDajrekt 5:0

86e minuut.
Piórko met een sublieme pass. Daar is Kasperczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilich geeft een lange en hoge pass. Drwal is nu in balbezit. Drwal schiet op doel. Mruczek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Szebert probeert naar een medespeler te passen. Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski passt de bal zonder na te denken. Drwal is nu in balbezit. Drwal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Gisz 29%, ForLajfDajrekt 71%.
Ajax Gisz - ForLajfDajrekt 5:0