Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chachani Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4273
Almost Religious FC Gladiatorzy
Grójec Tactiek G-G
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
45.5 gemiddelde waardering 61.7
matig Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Musiałowski is nu in balbezit. Musiałowski passt de bal in één keer door. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Di Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantillo is nu in balbezit. Di Meco verovert de bal door een tackle van achteren. Di Meco geeft de bal voor. Nenea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - FC Gladiatorzy 0:1

17e minuut.
Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz speelt de bal door. Nenea is nu in balbezit. Nenea haalt uit met een fantastische trap. Apaixonado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - FC Gladiatorzy 0:2

27e minuut.
Musiałowski probeert naar een medespeler te passen. Wojciulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciulewicz met een sublieme pass. Nenea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kümmel geeft een hoge lob. Allen kopt de bal weg. Rondana speelt de bal door. Di Meco is nu in balbezit. Di Meco geeft de bal voor. Apaixonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 78%, FC Gladiatorzy 22%.
Almost Religious - FC Gladiatorzy 0:2

47e minuut.
Tianjin heeft problemen om de bal te vangen. Cantillo is nu in balbezit. Tianjin onderschept slim de pass. Tianjin haalt uit met een fantastische trap. Apaixonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almost Religious - FC Gladiatorzy 0:3

62e minuut.
Rondana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondana passt de bal in één keer door. Di Meco heeft problemen om de bal te vangen. Di Meco geeft een lange en hoge pass. Nenea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Aydan probeert naar een medespeler te passen. Toczek heeft problemen om de bal te vangen. Tianjin rent richting de bal. Tianjin draait met de bal, schiet en ... Apaixonado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Rondana met een sublieme pass. Wojciulewicz speelt de bal door. Nenea is nu in balbezit. Nenea haalt uit met een fantastische trap. Apaixonado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Aydan geeft de bal voor. Sitarek is nu in balbezit. Calderón maakt een afschuwelijke overtreding. Calderón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almost Religious 73%, FC Gladiatorzy 27%.
Almost Religious - FC Gladiatorzy 0:3