Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Sacachispa Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1497
Sacachispa FACA FC
343 Tactiek rumenigue
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 55.3
average Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen good


3e minuut.
Camacho kopt de bal weg. Arató rent richting de bal. Švista met een sublieme pass. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Colombrini kopt de bal weg. Kalfuyang speelt de bal door. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel. Frare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:1

9e minuut.
Frare trapt de bal weg. Beštar kopt de bal weg. Arató rent richting de bal. Švista rent richting de bal. Švista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rüya passt de bal met de wreef. Švista is nu in balbezit. Švista met een sublieme pass. Arató rent richting de bal. Arató draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Frare trapt de bal weg van het doel. Camacho kopt de bal weg. Arató rent richting de bal. Arató schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:2

15e minuut.
Rabolini onderschept slim de pass. Beštar rent richting de bal. Beštar met een sublieme pass. Klungelig pakt Arató de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:3

16e minuut.
Tartarelli is nu in balbezit. Camacho onderschept slim de pass. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ... Frare bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató probeert naar een medespeler te passen. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:4

20e minuut.
Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos passt de bal met de wreef. Arató rent richting de bal. Švista is nu in balbezit. Švista draait met de bal, schiet en ... Frare bokst de bal weg. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Boţan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arató de bal. Arató met een sublieme pass. Daar is Puzzovio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio schiet op doel. Frare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arató de bal. Arató draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio schiet op doel. Frare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Puzzovio de bal. Colombrini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Puzzovio raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arató neemt zijn aanloop. Frare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:6

32e minuut.
Kalfuyang geeft een hoge lob. Švista kopt de bal weg. Klungelig pakt Arató de bal. Švista is nu in balbezit. Švista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Švista kopt de bal weg. Rabolini rent richting de bal. Arató verovert de bal door een tackle van achteren. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:7

39e minuut.
Arató passt de bal met de wreef. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio passt de bal zonder na te denken. Švista rent richting de bal. Švista haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:8

42e minuut.
Recalde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beštar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arató de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Frare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puzzovio rent richting de bal. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap. Frare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:9

45e minuut.
Kalfuyang speelt de bal door. Klungelig pakt Arató de bal. Arató passt de bal in één keer door. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispa 81%, FACA FC 19%.
Sacachispa - FACA FC 0:9

46e minuut.
Del Pozo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Puzzovio probeert naar een medespeler te passen. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató passt de bal met de wreef. Švista rent richting de bal. Švista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio passt de bal in één keer door. Arató rent richting de bal. Arató draait met de bal, schiet en ... Del Pozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:10

50e minuut.
Inworp. Puzzovio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beštar probeert naar een medespeler te passen. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:11

52e minuut.
Kalfuyang passt de bal zonder na te denken. Beštar rent richting de bal. Beštar passt de bal zonder na te denken. Arató is nu in balbezit. Arató draait met de bal, schiet en ... Del Pozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Švista bereikt de bal nog maar net als eerste. Švista haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Del Pozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Arató kopt de bal weg. Švista heeft problemen om de bal te vangen. Švista speelt de bal door. Arató heeft problemen om de bal te vangen. Arató haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Švista raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vernet komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Stoissa is nu in balbezit. Beštar onderschept slim de pass. Beštar probeert naar een medespeler te passen. Arató rent richting de bal. Arató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Beštar passt de bal met de wreef. Camacho is nu in balbezit. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Vernet rent richting de bal. Vernet draait met de bal, schiet en ... Del Pozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:12

60e minuut.
Rüya geeft een lange en hoge pass. Vernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernet speelt de bal door. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:13

61e minuut.
Meschyan komt het veld opgelopen. Amandio komt het veld opgelopen. Bugryn komt het veld opgelopen. Piacenzil komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bugryn speelt de bal door. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piacenzil de bal. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Del Pozo trapt de bal weg. Beštar kopt de bal weg. Amandio met een sublieme pass. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Amandio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beštar de bal. Beštar probeert naar een medespeler te passen. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Amandio met een sublieme pass. Colombrini is nu in balbezit. Colombrini geeft een hoge lob. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio schiet op doel. Del Pozo bokst de bal weg. Klungelig pakt Piacenzil de bal. Piacenzil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:14

73e minuut.
Gillespi kopt de bal weg. Amandio is nu in balbezit. Amandio passt de bal zonder na te denken. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Piacenzil schiet op doel. Del Pozo bokst de bal weg.

76e minuut.
Nieva rent richting de bal. Beštar onderschept slim de pass. Beštar geeft een hoge lob. Piacenzil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sacachispa - FACA FC 0:15

78e minuut.
Amandio speelt de bal door. Daar is Arató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amandio met een sublieme pass. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Nieva kopt de bal weg. Stoissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beštar onderschept slim de pass. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Del Pozo trapt de bal weg van het doel. Amandio kopt de bal weg. Beštar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arató de bal. Arató schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Nieva passt de bal in één keer door. Daar is Amandio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amandio speelt de bal door. Piacenzil rent richting de bal. Piacenzil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Amandio kopt de bal weg. Beštar met een sublieme pass. Piacenzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató passt de bal in één keer door. Daar is Piacenzil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amandio is nu in balbezit. Amandio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gillespi heeft problemen om de bal te vangen. Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang met een sublieme pass. Chouela is nu in balbezit. Chouela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sacachispa 80%, FACA FC 20%.
Sacachispa - FACA FC 0:15