Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SK Detmarky Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6076
SK Detmarky FC Madwolves
juni Tactiek qqq
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 50.6
outstanding Schieten good
formidable Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Głódź springt en kopt de bal. Calaciura met een sublieme pass. Bartra controleert de bal met de borst. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Köybaşı speelt de bal door. Jeremiáš is nu in balbezit. Jeremiáš passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Głódź de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doudleba verovert de bal door een tackle van achteren. Doudleba probeert naar een medespeler te passen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź is nu in balbezit. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 1:0

14e minuut.
Grzędzicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeremiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiáš passt de bal met de wreef. Grzędzicki geeft de bal voor. Stelzer krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kim geeft de bal voor. Trejos is nu in balbezit. Głódź maakt een afschuwelijke overtreding. Głódź krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Głódź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 2:0

18e minuut.
Klungelig pakt Grzędzicki de bal. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 3:0

18e minuut.
Głódź onderschept slim de pass. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Daar is Głódź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doudleba geeft een hoge lob. Głódź kopt de bal weg. Idoraş heeft problemen om de bal te vangen. Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Calaciura bokst de bal weg.

29e minuut.
Doudleba rent richting de bal. Doudleba geeft een hoge lob. Trejos kopt de bal weg. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft de bal voor. Calaciura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Grzędzicki heeft problemen om de bal te vangen. Grzędzicki probeert naar een medespeler te passen. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 4:0

36e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer speelt de bal door. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ... Calaciura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 5:0

37e minuut.
Mościcki passt de bal zonder na te denken. Głódź is nu in balbezit. Głódź probeert naar een medespeler te passen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
González kopt de bal weg. Kutuzov is nu in balbezit. Grzędzicki begaat een overtreding. Kutuzov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kutuzov kan niet meer verder spelen. Milewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Detmarky 22%, FC Madwolves 78%.
SK Detmarky - FC Madwolves 5:0

58e minuut.
Trejos verovert de bal door een tackle van achteren. Trejos geeft een lange en hoge pass. Jeremiáš kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Köybaşı kopt de bal weg. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Idoraş krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Głódź is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Köybaşı met een snel genomen vrije trap. Stelzer springt en kopt de bal. Trejos controleert de bal met de borst. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź draait met de bal, schiet en ... Calaciura bokst de bal weg.

60e minuut.
Jeremiáš geeft een lange en hoge pass. Trejos heeft problemen om de bal te vangen. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel. Calaciura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 6:0

63e minuut.
Grzędzicki met een snelle inworp. Jeremiáš is nu in balbezit. Jeremiáš passt de bal in één keer door. Głódź rent richting de bal. Głódź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 7:0

65e minuut.
Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kormány. Głódź raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeremiáš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kormány heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź onderschept slim de pass. Głódź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 8:0

67e minuut.
Doudleba met de inworp. Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 9:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzędzicki met een snelle inworp. Jeremiáš speelt de bal door. Głódź is nu in balbezit. Głódź schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doudleba speelt de bal door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal in één keer door. Głódź is nu in balbezit. Głódź haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doudleba rent richting de bal. Doudleba passt de bal in één keer door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 10:0

81e minuut.
Köybaşı passt de bal in één keer door. Grzędzicki geeft een lange en hoge pass. Trejos kopt de bal weg. Stelzer rent richting de bal. Stelzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jeremiáš bereikt de bal nog maar net als eerste. González rent richting de bal. Jeremiáš verovert de bal door een tackle van achteren. Jeremiáš geeft een lange en hoge pass. Głódź krijgt zijn hoofd ertegen. Calaciura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jeremiáš passt de bal zonder na te denken. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı passt de bal zonder na te denken. Głódź rent richting de bal. Głódź draait met de bal, schiet en ... Calaciura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Detmarky - FC Madwolves 11:0

87e minuut.
Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı passt de bal met de wreef. Grzędzicki met een sublieme pass. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı passt de bal zonder na te denken. Doudleba is nu in balbezit. Doudleba geeft de bal voor. Stelzer springt en kopt de bal. Calaciura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Třebenický verovert de bal door een tackle van achteren. Třebenický passt de bal in één keer door. Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Głódź schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Detmarky 19%, FC Madwolves 81%.
SK Detmarky - FC Madwolves 11:0