Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Krakowscy Kolarze Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2218
Krakowscy Kolarze ForLajfDajrekt
352 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
13% Spel op eigen helft 87%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 27.9
solide Schieten zwak
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabris onderschept slim de pass. Fabris passt de bal zonder na te denken. Faucher is nu in balbezit. Faucher draait met de bal, schiet en ... Mruczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kukla rent richting de bal. Verger is nu in balbezit. Verger passt de bal zonder na te denken. Daar is Faucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faucher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Trybiński is nu in balbezit. Trybiński passt de bal met de wreef. Verger speelt de bal door. Soyer is nu in balbezit. Soyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Durczok probeert de bal aan de voet te houden. Fabris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabris geeft een hoge lob. Szopeński kan de bal niet met de borst controleren. Szopeński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 1:0

22e minuut.
Trybiński met een sublieme pass. Hýbner bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verger krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Faucher passt de bal met de wreef. Wilkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer verovert de bal door een tackle van achteren. Soyer schiet op doel. Mruczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Verger de bal. Verger probeert naar een medespeler te passen. Janecki is nu in balbezit. Faucher verovert de bal door een tackle van achteren. Faucher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Verger verovert de bal door een tackle van achteren. Verger probeert naar een medespeler te passen. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer schiet op doel. Mruczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Faucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faucher passt de bal met de wreef. Fabris geeft de bal voor. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 3:0

34e minuut.
Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz geeft een hoge lob. Castellón met een sublieme pass. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 4:0

39e minuut.
Verger passt de bal met de wreef. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer passt de bal in één keer door. Faucher is nu in balbezit. Faucher schiet op doel. Mruczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bakkati heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 5:0

42e minuut.
Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wilkosz ... Strafschop! Faucher raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Faucher neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowscy Kolarze 16%, ForLajfDajrekt 84%.
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 6:0

47e minuut.
Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Verger rent richting de bal. Verger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Faucher draait met de bal, schiet en ... Wilkosz probeert de bal aan de voet te houden. Bakkati probeert naar een medespeler te passen. Faucher heeft problemen om de bal te vangen. Faucher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Castellón met een sublieme pass. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer passt de bal in één keer door. Faucher rent richting de bal. Faucher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 7:0

59e minuut.
Kukla passt de bal zonder na te denken. Durczok rent richting de bal. Durczok probeert naar een medespeler te passen. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher haalt uit met een fantastische trap. Mruczek bokst de bal weg.

68e minuut.
Castellón verovert de bal door een tackle van achteren. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Castellón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szopeński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szopeński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 8:0

72e minuut.
Pedroni geeft de bal voor. Szopeński geeft een hoge lob. Pedroni rent richting de bal. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kukla rent richting de bal. Soyer verovert de bal door een tackle van achteren. Soyer met een sublieme pass. Faucher is nu in balbezit. Faucher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Szopeński rent richting de bal. Szopeński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kukla de bal. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Doeltrap. Wilkosz trapt de bal weg. Fabris kopt de bal weg. Soyer is nu in balbezit. Soyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krakowscy Kolarze 10%, ForLajfDajrekt 90%.
Krakowscy Kolarze - ForLajfDajrekt 8:0