Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UniversitateaCraiova Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6844
UniversitateaCraiova Forestry
Univ.1 Tactiek reset2021
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
58.8 gemiddelde waardering 54.4
good Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen solid


8e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan geeft een lange en hoge pass. Basterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal in één keer door. Urdea onderschept slim de pass. Horno rent richting de bal. Horno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Decebal met een snelle inworp. Aguilera is nu in balbezit. Kropf onderschept slim de pass. Kropf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 45%, Forestry 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - Forestry 0:0

58e minuut.
Basterra kopt de bal weg. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Urdea verovert de bal door een tackle van achteren. Horno is nu in balbezit. Horno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - Forestry 1:0

66e minuut.
Bălţeanu passt de bal zonder na te denken. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca maakt een afschuwelijke overtreding. Ilca krijgt een gele kaart. Aguilera raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aguilera kan niet meer verder spelen. Inhauser komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pantilimon onderschept slim de pass. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan passt de bal met de wreef. Horno rent richting de bal. Horno schiet op doel. Pancu bokst de bal weg.

79e minuut.
Basterra met een snelle inworp. Inhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Inhauser passt de bal met de wreef. Horno rent richting de bal. Horno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 48%, Forestry 52%.
UniversitateaCraiova - Forestry 1:0