Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UniversitateaCraiova Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7071
UniversitateaCraiova florinela
Univ.1 Tactiek Florent final
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.5 gemiddelde waardering 50.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal in één keer door. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Crişan passt de bal met de wreef. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa passt de bal zonder na te denken. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ... Drüte bokst de bal weg.

6e minuut.
Tys is nu in balbezit. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal met de wreef. Skořepa rent richting de bal. Skořepa schiet op doel. Drüte bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gonda rent richting de bal. Gonda geeft de bal voor. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik onderschept slim de pass. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Drüte bokst de bal weg.

12e minuut.
Stojnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inhauser is nu in balbezit. Inhauser geeft een hoge lob. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik schiet op doel. Drüte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piwownik rent richting de bal. Piwownik schiet op doel. Drüte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Özgür, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzozewski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stojnić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mândruleanu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cuaresma rent richting de bal. Eidery verovert de bal door een tackle van achteren. Eidery geeft de bal voor. Klungelig pakt Skořepa de bal. Skořepa schiet op doel. Drüte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Özgür geeft de bal voor. Skořepa kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzozewski de bal. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tys is nu in balbezit. Tys probeert naar een medespeler te passen. Eidery rent richting de bal. Cuaresma verovert de bal door een tackle van achteren. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Fudayl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 33%, florinela 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UniversitateaCraiova - florinela 0:0

46e minuut.
Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma passt de bal met de wreef. Vilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilardi geeft een lange en hoge pass. Skořepa kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Cuaresma kopt de bal weg. Tys geeft een hoge lob. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Fudayl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - florinela 0:1

62e minuut.
Gonda probeert de bal aan de voet te houden. Inhauser is nu in balbezit. Inhauser passt de bal zonder na te denken. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Cuaresma probeert de bal aan de voet te houden. Eidery rent richting de bal. Eidery geeft een lange en hoge pass. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Piwownik kopt de bal weg. Mândruleanu kan de bal niet met de borst controleren. Crişan rent richting de bal. Mândruleanu is nu in balbezit. Mândruleanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inhauser probeert naar een medespeler te passen. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Drüte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UniversitateaCraiova - florinela 1:1

84e minuut.
Krölin passt de bal met de wreef. Crişan speelt de bal door. Skořepa is nu in balbezit. Skořepa draait met de bal, schiet en ... Drüte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - florinela 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 41%, florinela 59%.
UniversitateaCraiova - florinela 2:1