Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MEMORIAL PEDRO PULIDO
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3125
Granma Los Cachorros
SL damnificado Tactiek sin lesiones
41% Balbezit 59%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 39.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


10e minuut.
Montezemolo probeert naar een medespeler te passen. Rico Íñiguez is nu in balbezit. Chkaf verovert de bal door een tackle van achteren. Chkaf draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Chkaf is nu in balbezit. Chkaf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:1

18e minuut.
Gutiérrez Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Carbó geeft de bal voor. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Navas rent richting de bal. Navas schiet op doel. Espadas Zubizarreta bokst de bal weg. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granma - Los Cachorros 0:2

28e minuut.
de Sanjosé geeft de bal voor. Inworp. Montezemolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chkaf rent richting de bal. Chkaf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Subero bereikt de bal nog maar net als eerste. Subero speelt de bal door. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. López Prim is nu in balbezit. López Prim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Prim is nu in balbezit. López Prim haalt uit met een fantastische trap. Alegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Sollenne rent richting de bal. Subero onderschept slim de pass. López Plata is nu in balbezit. Subero verovert de bal door een tackle van achteren. Subero draait met de bal, schiet en ... Espadas Zubizarreta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Maceira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceira met een sublieme pass. Sáez García heeft problemen om de bal te vangen. Subero onderschept slim de pass. Subero haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 51%, Los Cachorros 49%.
Granma - Los Cachorros 0:2

52e minuut.
Comas geeft een hoge lob. Nobilo kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Espadas Zubizarreta met een harde bal richting middenveld. Castillo Estévez rent richting de bal. Castillo Estévez schiet op doel. Alegbe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Chkaf met een sublieme pass. de Sanjosé is nu in balbezit. de Sanjosé geeft de bal voor. Maceira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maceira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chkaf geeft een lange en hoge pass. Daar is Sáez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maceira rent richting de bal. Chkaf onderschept slim de pass. Chkaf haalt uit met een fantastische trap. Espadas Zubizarreta bokst de bal weg.

85e minuut.
de Sanjosé bereikt de bal nog maar net als eerste. de Sanjosé geeft de bal voor. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granma 34%, Los Cachorros 66%.
Granma - Los Cachorros 0:2