Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 00:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: abreu Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4250
abreu 25 de Marzo FC
deabreu Tactiek 25MFC2
66% Balbezit 34%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 27.9
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Biserov probeert naar een medespeler te passen. Raggiotti rent richting de bal. Para rent richting de bal. Raggiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Raggiotti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Biserov kopt de bal weg. Olgiati rent richting de bal. Daar is Raggiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Raggiotti speelt de bal door. Andueza speelt de bal door. Kuształa speelt de bal door. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kuształa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pasetti de bal. Biserov speelt de bal door. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati schiet op doel. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andueza heeft problemen om de bal te vangen. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti draait met de bal, schiet en ... Cubillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - 25 de Marzo FC 1:0

18e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biserov met de inworp. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Para bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares onderschept slim de pass. Colmenares speelt de bal door. Raggiotti is nu in balbezit. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - 25 de Marzo FC 2:0

22e minuut.
Colmenares is nu in balbezit. Daar is Raggiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggiotti speelt de bal door. Klungelig pakt Olgiati de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Cubillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - 25 de Marzo FC 3:0

25e minuut.
Colmenares rent richting de bal. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggiotti is nu in balbezit. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Cubillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Biserov de bal. Biserov probeert naar een medespeler te passen. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas geeft een hoge lob. Olgiati krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - 25 de Marzo FC 4:0

36e minuut.
Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski geeft een hoge lob. Daar is Strýc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - 25 de Marzo FC 5:0

39e minuut.
Biserov speelt de bal door. Klungelig pakt Colmenares de bal. Para met een sublieme pass. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Strýc geeft een lange en hoge pass. Pasetti kopt de bal weg. Biserov geeft de bal voor. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Cubillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuształa verovert de bal door een tackle van achteren. Kuształa speelt de bal door. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Cubillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 25%, 25 de Marzo FC 75%.
abreu - 25 de Marzo FC 5:0

54e minuut.
Biserov controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Para. Biserov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biserov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olgiati krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Rivas met de inworp. Biserov rent richting de bal. Biserov geeft een hoge lob. Olgiati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - 25 de Marzo FC 6:0

58e minuut.
Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti geeft de bal voor. Daar is Kuształa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lugo komt het veld opgelopen. Morela komt het veld opgelopen. Deken komt het veld opgelopen. Dekkers komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejski komt het veld opgelopen. Dekkers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rajakangas controleert de bal met de borst. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abreu - 25 de Marzo FC 7:0

66e minuut.
Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti geeft een hoge lob. Rajakangas heeft problemen om de bal te vangen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel. Cubillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Camejo komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Colmenares passt de bal met de wreef. Lugo speelt de bal door. Biserov probeert naar een medespeler te passen. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rajakangas is nu in balbezit. Raggiotti onderschept slim de pass. Raggiotti passt de bal zonder na te denken. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ovalle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olgiati rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camejo zal de hoekschop nemen. Daar is Dekkers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Raggiotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Dekkers de bal. Colmenares rent richting de bal. Colmenares geeft een hoge lob. Olgiati maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abreu 17%, 25 de Marzo FC 83%.
abreu - 25 de Marzo FC 7:0