Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic WARRIOR TEAM FC
doble pivot Tactiek JOAO15
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
67.9 gemiddelde waardering 62.2
outstanding Schieten solid
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


10e minuut.
Kupcik geeft een hoge lob. Cuadrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavlenko is nu in balbezit. Pavlenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - WARRIOR TEAM FC 1:0

22e minuut.
Stuber is nu in balbezit. Stuber speelt de bal door. Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski geeft de bal voor. Mincă krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ardelean onderschept slim de pass. Ardelean probeert naar een medespeler te passen. Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski geeft de bal voor. Mincă krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kciuk passt de bal zonder na te denken. Gornakov verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kulikowski zal de hoekschop nemen. Pavlenko springt en kopt de bal. Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sugalski geeft een lange en hoge pass. Kciuk kopt de bal weg. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupcik geeft de bal voor. Mincă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tejada passt de bal met de wreef. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Aguado maakt een afschuwelijke overtreding. Rodríguez Aguado krijgt een gele kaart. Nef is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tejada komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 41%, WARRIOR TEAM FC 59%.
Floc Atlètic - WARRIOR TEAM FC 1:0

48e minuut.
Ardelean geeft de bal voor. Buitenspel voor Pavlenko. Goede buitenspelval van de verdediging. Gornakov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Anjaparidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Anjaparidze geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Stuber is nu in balbezit. Stuber probeert naar een medespeler te passen. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - WARRIOR TEAM FC 2:0

65e minuut.
Kulikowski geeft een lange en hoge pass. Sugalski probeert de bal met de borst te controleren. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ... Mon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - WARRIOR TEAM FC 3:0

66e minuut.
Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Kulikowski kopt de bal weg. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ... Mon bokst de bal weg.

71e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean geeft een hoge lob. Gornakov onderschept slim de pass. Pavlenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlenko schiet op doel. Mon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Anjaparidze is nu in balbezit. Anjaparidze passt de bal in één keer door. Nef heeft problemen om de bal te vangen. Nef schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - WARRIOR TEAM FC 3:1

75e minuut.
Kulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikowski passt de bal in één keer door. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă schiet op doel. Mon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - WARRIOR TEAM FC 4:1

86e minuut.
Kulikowski rent richting de bal. Kulikowski passt de bal zonder na te denken. Aylwin verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Mincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 36%, WARRIOR TEAM FC 64%.
Floc Atlètic - WARRIOR TEAM FC 4:1