Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wódżitsu Style Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2482
Wódżitsu Style MS Team
moja deff Tactiek 442
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen very good


16e minuut.
Abad probeert naar een medespeler te passen. Savaşçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savaşçı passt de bal met de wreef. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Livermore is nu in balbezit. Livermore probeert naar een medespeler te passen. Slavkovski is nu in balbezit. Slavkovski haalt uit met een fantastische trap. Młynarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - MS Team 0:1

26e minuut.
Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer passt de bal in één keer door. Daar is Correa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correa schiet op doel. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Dantile kopt de bal weg. Daar is Parnham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durğut speelt de bal door. Klungelig pakt Correa de bal. Correa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kałwa geeft de bal voor. Hristodorescu speelt de bal door. Piast kopt de bal weg. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Kałwa de bal. Livermore bereikt de bal nog maar net als eerste. Livermore probeert naar een medespeler te passen. Slavkovski rent richting de bal. Slavkovski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Młynarski trapt de bal weg van het doel. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski speelt de bal door. Livermore is nu in balbezit. Livermore geeft de bal voor. Młynarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zircher speelt de bal door. Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnham speelt de bal door. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piast zal de hoekschop nemen. Burlan rent richting de bal. Zircher onderschept slim de pass. Zircher geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kabil is nu in balbezit. Piast onderschept slim de pass. Piast passt de bal met de wreef. Schaeffer heeft problemen om de bal te vangen. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 39%, MS Team 61%.
Wódżitsu Style - MS Team 0:1

49e minuut.
Kałwa geeft de bal voor. Dantile onderschept slim de pass. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer schiet op doel. Hristodorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wódżitsu Style - MS Team 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baptista komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Oddo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer geeft een lange en hoge pass. Correa is nu in balbezit. Correa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Schaeffer kopt de bal weg. Klungelig pakt Correa de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedregal. Pedregal krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Oddo probeert naar een medespeler te passen. Dantile rent richting de bal. Dantile speelt de bal door. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kulpa passt de bal in één keer door. Abad rent richting de bal. Abad passt de bal in één keer door. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Correa is nu in balbezit. Zircher is nu in balbezit. Zircher speelt de bal door. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schaeffer rent richting de bal. Schaeffer haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wódżitsu Style - MS Team 2:1

75e minuut.
Szemere komt het veld opgelopen. Dostrup komt het veld opgelopen. Vlad komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dostrup rent richting de bal. Górski is nu in balbezit. Szemere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szemere krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Abad passt de bal in één keer door. Livermore is nu in balbezit. Livermore passt de bal in één keer door. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Slavkovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavkovski passt de bal zonder na te denken. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski draait met de bal, schiet en ... Młynarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wódżitsu Style - MS Team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wódżitsu Style 38%, MS Team 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wódżitsu Style - MS Team 2:2