Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: DrogbaTeam Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8262
DrogbaTeam Girondins de Madrid C.F.
3ATT_Base Tactiek 352t
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
50.7 gemiddelde waardering 45.8
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Biancheri met een sublieme pass. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger geeft de bal voor. Cybulski is nu in balbezit. Cybulski schiet op doel. Marlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Michelet is nu in balbezit. Perger verovert de bal door een tackle van achteren. Perger met een sublieme pass. Cybulski rent richting de bal. Cybulski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer passt de bal met de wreef. Simoës rent richting de bal. Simoës schiet op doel. Popa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - Girondins de Madrid C.F. 0:1

10e minuut.
Bertoli speelt de bal door. Perger heeft problemen om de bal te vangen. Michelet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michelet krijgt een gele kaart. Perger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perger met een snel genomen vrije trap. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Perger onderschept slim de pass. Biancheri probeert naar een medespeler te passen. Cybulski rent richting de bal. Cybulski haalt uit met een fantastische trap. Marlet bokst de bal weg.

21e minuut.
Hamelin geeft de bal voor. Depaepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli haalt uit met een fantastische trap. Marlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DrogbaTeam - Girondins de Madrid C.F. 1:1

21e minuut.
Michelet heeft problemen om de bal te vangen. Michelet passt de bal met de wreef. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli schiet op doel. Marlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - Girondins de Madrid C.F. 2:1

24e minuut.
Perger met een sublieme pass. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cybulski rent richting de bal. Cybulski schiet op doel. Marlet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DrogbaTeam - Girondins de Madrid C.F. 3:1

33e minuut.
Inworp. Bruson komt het veld opgelopen. Rotsaert komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Michelet is nu in balbezit. Bruson is nu in balbezit. Bruson probeert naar een medespeler te passen. Depaepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaepe draait met de bal, schiet en ... Marlet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrogbaTeam 41%, Girondins de Madrid C.F. 59%.
DrogbaTeam - Girondins de Madrid C.F. 3:1

52e minuut.
Bruson probeert naar een medespeler te passen. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer speelt de bal door. Simoës bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoës draait met de bal, schiet en ... Rotsaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lahaye heeft problemen om de bal te vangen. Batmale rent richting de bal. Batmale schiet op doel. Rotsaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Cybulski is nu in balbezit. Hamelin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cybulski raakt geblesseerd tijdens het duel. Labanič komt het veld opgelopen. Koralakis komt het veld opgelopen. Bertoli neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Buitenspel voor Koralakis. Goede buitenspelval van de verdediging. Makai komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hamelin kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellot de bal. Bellot met een sublieme pass. Batmale is nu in balbezit. Batmale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Puglise heeft problemen om de bal te vangen. Puglise geeft een lange en hoge pass. Hamelin geeft een lange en hoge pass. Simoës rent richting de bal. Simoës draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hamelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli verovert de bal door een tackle van achteren. Koralakis is nu in balbezit. Koralakis schiet op doel. Marlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Makai met een sublieme pass. Puglise bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoës tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simoës krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DrogbaTeam 59%, Girondins de Madrid C.F. 41%.
DrogbaTeam - Girondins de Madrid C.F. 3:1