Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Biancanemesi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3190
Biancanemesi 5 PIOTTE F.C.
532 wings bis Tactiek karl_A 2012
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
33.5 gemiddelde waardering 48.8
weak Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Tedeschi passt de bal zonder na te denken. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ... Masnik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lixi is nu in balbezit. Lixi speelt de bal door. Zerbi is nu in balbezit. Zerbi schiet op doel. Masnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:1

7e minuut.
Tedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepre rent richting de bal. Sciancalepre probeert naar een medespeler te passen. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Silde schiet op doel. Masnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pollio geeft een lange en hoge pass. Silde kopt de bal weg. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:2

11e minuut.
Dalea speelt de bal door. Tedeschi rent richting de bal. Tedeschi passt de bal zonder na te denken. Daar is Viguier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viguier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonavia heeft problemen om de bal te vangen. Zerbi rent richting de bal. Zerbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:3

17e minuut.
Sciancalepre kan de bal niet met de borst controleren. Sciancalepre geeft een lange en hoge pass. Silde rent richting de bal. Silde haalt uit met een fantastische trap. Masnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:4

19e minuut.
Pollio geeft de bal voor. Daar is Aranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viguier is nu in balbezit. Viguier heeft problemen om de bal te vangen. Viguier schiet op doel. Masnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tedeschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedeschi passt de bal zonder na te denken. Silde rent richting de bal. Silde haalt uit met een fantastische trap. Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:5

29e minuut.
Inworp. Lixi met een snelle inworp. Klungelig pakt Tedeschi de bal. Tedeschi probeert naar een medespeler te passen. Sciancalepre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:6

37e minuut.
Díaz Peramos onderschept slim de pass. Díaz Peramos met een sublieme pass. Klungelig pakt Sciancalepre de bal. Sciancalepre geeft de bal voor. Silde rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tedeschi neemt de hoekschop. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:7

45e minuut.
Díaz Peramos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dalea is nu in balbezit. Dalea geeft een lange en hoge pass. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbi haalt uit met een fantastische trap. Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 60%, 5 PIOTTE F.C. 40%.
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:8

48e minuut.
Tedeschi passt de bal met de wreef. Daar is Bonavia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerbi is nu in balbezit. Zerbi schiet op doel. Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov geeft een hoge lob. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ... Masnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:9

52e minuut.
Ciortea heeft problemen om de bal te vangen. Pollio rent richting de bal. Pollio geeft een lange en hoge pass. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Ciortea rent richting de bal. Ciortea passt de bal zonder na te denken. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel. Pugh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Lixi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zerbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silde rent richting de bal. Silde draait met de bal, schiet en ... Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:10

63e minuut.
Sciancalepre passt de bal in één keer door. Vladimirov geeft een hoge lob. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:11

66e minuut.
Sciancalepre probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea geeft een hoge lob. Zerbi is nu in balbezit. Zerbi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ferraz probeert de bal met de borst te controleren. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier haalt uit met een fantastische trap. Masnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:12

75e minuut.
Dalea onderschept slim de pass. Sciancalepre geeft een hoge lob. Viguier kopt de bal weg. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Silde schiet op doel. Masnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi met een sublieme pass. Zerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbi haalt uit met een fantastische trap. Masnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachagua geeft een lange en hoge pass. Silde is nu in balbezit. Silde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 65%, 5 PIOTTE F.C. 35%.
Biancanemesi - 5 PIOTTE F.C. 0:13