Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Squadra Amaron Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3368
Squadra Amaron B&N
TN DH AH Tactiek att
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
56.2 gemiddelde waardering 59.3
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Limpens geeft een lange en hoge pass. Odolański rent richting de bal. Odolański passt de bal met de wreef. Astanto rent richting de bal. Astanto draait met de bal, schiet en ... Burkus bokst de bal weg. Korff rent richting de bal. Korff geeft een hoge lob. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto rent richting de bal. Astanto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Schijvenaar onderschept slim de pass. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens haalt uit met een fantastische trap. Burkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 0:1

14e minuut.
Agüero speelt de bal door. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel passt de bal zonder na te denken. Korff rent richting de bal. Korff haalt uit met een fantastische trap. Burkus bokst de bal weg. Klungelig pakt Schijvenaar de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Limpens zal de hoekschop nemen. Astanto maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Odolański de bal. Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korff is nu in balbezit. Korff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 0:2

22e minuut.
Testori kopt de bal weg. Bartniak speelt de bal door. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak geeft een lange en hoge pass. Korff maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bartniak met een sublieme pass. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak geeft de bal voor. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 0:3

27e minuut.
Agüero met een sublieme pass. Limpens rent richting de bal. Limpens passt de bal in één keer door. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff draait met de bal, schiet en ... Burkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vinh de bal. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Korff kopt de bal weg. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel geeft de bal voor. Korff rent richting de bal. Korff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 0:4

37e minuut.
Salazar kopt de bal weg. Wasserfallen heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică rent richting de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Cârlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 1:4

38e minuut.
Fejkiel met een sublieme pass. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak geeft een hoge lob. Korff rent richting de bal. Korff draait met de bal, schiet en ... Burkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Inworp. Maciejczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fejkiel geeft een hoge lob. Korff krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 1:5

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Astanto stond buitenspel. Leispere maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Cârlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 69%, B&N 31%.
Squadra Amaron - B&N 1:5

47e minuut.
Ibarra passt de bal met de wreef. Schijvenaar met een sublieme pass. Testori bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori geeft de bal voor. Mancosu springt en kopt de bal. Cârlan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Fejkiel rent richting de bal. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel is nu in balbezit. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto haalt uit met een fantastische trap. Burkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Daar is Limpens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpens geeft een hoge lob. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak geeft de bal voor. Korff springt en kopt de bal. Burkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Maciejczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinh rent richting de bal. Fejkiel verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero geeft de bal voor. Korff krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wasserfallen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Limpens bereikt de bal nog maar net als eerste. Limpens geeft een hoge lob. Astanto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 1:6

56e minuut.
Mancosu passt de bal zonder na te denken. Papel rent richting de bal. Papel passt de bal zonder na te denken. Mancosu is nu in balbezit. Papel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak met een sublieme pass. Daar is Astanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astanto haalt uit met een fantastische trap. Burkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 1:7

64e minuut.
Mancosu probeert de bal aan de voet te houden. Bartniak is nu in balbezit. Bartniak geeft een lange en hoge pass. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff schiet op doel. Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Testori is nu in balbezit. Testori probeert naar een medespeler te passen. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Maciejczak met een sublieme pass. Fejkiel is nu in balbezit. Odolański legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fejkiel raakt geblesseerd tijdens het duel. Fejkiel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Burkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Bartniak geeft een hoge lob. Astanto kopt de bal weg. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 1:8

77e minuut.
Bakas geeft een hoge lob. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak passt de bal met de wreef. Korff bereikt de bal nog maar net als eerste. Korff schiet op doel. Burkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bartniak neemt vlug de vrije trap. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak speelt de bal door. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Astanto is nu in balbezit. Astanto draait met de bal, schiet en ... Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Inworp. Bakas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciejczak geeft een hoge lob. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Burkus bokst de bal weg.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Limpens neemt de hoekschop. Korff is nu in balbezit. Korff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Squadra Amaron - B&N 1:9

88e minuut.
Daar is Leispere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leispere verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak draait met de bal, schiet en ... Burkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Squadra Amaron 66%, B&N 34%.
Squadra Amaron - B&N 1:9