Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Cueva del Dragón
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4558
Dragones del Eden Peñarol_Cap
Acero y hielo Tactiek Aguada
49% Balbezit 51%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.7 gemiddelde waardering 39.3
incredible Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Vignolo geeft een lange en hoge pass. Misso is nu in balbezit. Misso passt de bal met de wreef. Suffiotti heeft problemen om de bal te vangen. Suffiotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vignolo geeft de bal voor. Suffiotti rent richting de bal. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti is nu in balbezit. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kasum geeft een hoge lob. Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Puente passt de bal in één keer door. Filipovich is nu in balbezit. Filipovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De Pontis met een sublieme pass. Vignolo is nu in balbezit. Vignolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Suffiotti de bal. Suffiotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Vignolo met een snelle inworp. De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo geeft een lange en hoge pass. Filipovich krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Moromete heeft problemen om de bal te vangen. Moromete geeft een lange en hoge pass. Filipovich kopt de bal weg. Daar is Suffiotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suffiotti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos geeft een hoge lob. Suffiotti kopt de bal weg. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Horvatić bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vignolo speelt de bal door. Kasum rent richting de bal. Suffiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Filipovich is nu in balbezit. Filipovich draait met de bal, schiet en ... Horvatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 30%, Peñarol_Cap 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragones del Eden - Peñarol_Cap 0:0

46e minuut.
Di Leonardi komt het veld opgelopen. Olguín komt het veld opgelopen. Miranda Hernández komt het veld opgelopen. Flanagan komt het veld opgelopen. Suárez Díaz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Vignolo onderschept slim de pass. Vignolo heeft problemen om de bal te vangen. Vignolo geeft de bal voor. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich draait met de bal, schiet en ... Horvatić bokst de bal weg.

49e minuut.
Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis verovert de bal door een tackle van achteren. De Pontis passt de bal met de wreef. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De Pontis is nu in balbezit. De Pontis geeft een hoge lob. Misso heeft problemen om de bal te vangen. Filipovich onderschept slim de pass. Filipovich schiet op doel. Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Suffiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Suffiotti passt de bal in één keer door. Filipovich is nu in balbezit. Filipovich haalt uit met een fantastische trap. Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Peñarol_Cap 1:0

55e minuut.
Daar is Olguín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipovich is nu in balbezit. Pleško tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filipovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Pontis wilt de vrije trap nemen. Horvatić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
De Pontis speelt de bal door. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich rent richting de bal. Filipovich draait met de bal, schiet en ... Horvatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Peñarol_Cap 2:0

59e minuut.
De Pontis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis geeft een lange en hoge pass. Filipovich probeert de bal met de borst te controleren. Suffiotti rent richting de bal. Suffiotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Vignolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flanagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vignolo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vignolo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puente kopt de bal weg. Filipovich is nu in balbezit. Filipovich schiet op doel. Horvatić bokst de bal weg. Kasum bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti verovert de bal door een tackle van achteren. Suffiotti draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Robertson rent richting de bal. Moromete verovert de bal door een tackle van achteren. Moromete geeft de bal voor. Suffiotti controleert de bal met de borst. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Günel is nu in balbezit. De Pontis verovert de bal door een tackle van achteren. De Pontis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filipovich de bal. Filipovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Peñarol_Cap 3:0

77e minuut.
Klungelig pakt Suárez Díaz de bal. Vignolo verovert de bal door een tackle van achteren. Vignolo passt de bal in één keer door. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti haalt uit met een fantastische trap. Horvatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De Pontis onderschept slim de pass. De Pontis geeft een hoge lob. Suffiotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Miranda Hernández geeft de bal voor. Di Leonardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pontis onderschept slim de pass. De Pontis geeft de bal voor. Suffiotti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vignolo passt de bal zonder na te denken. Filipovich is nu in balbezit. Suffiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Suffiotti draait met de bal, schiet en ... Horvatić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Peñarol_Cap 4:0

88e minuut.
Flanagan rent richting de bal. Flanagan passt de bal in één keer door. De Pontis geeft een hoge lob. Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De Pontis rent richting de bal. De Pontis geeft een lange en hoge pass. Kasum rent richting de bal. Filipovich verovert de bal door een tackle van achteren. Filipovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Peñarol_Cap 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 16%, Peñarol_Cap 84%.
Dragones del Eden - Peñarol_Cap 5:0