Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bidy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5518
Atletico Bideiro Real Kazzimmino
JB2026_1 Tactiek 15-18
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 39.7
solide Schieten goed
matig Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Scarafaggi onderschept slim de pass. Scarafaggi speelt de bal door. Calzarossa is nu in balbezit. Calzarossa draait met de bal, schiet en ... Camarasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 0:1

5e minuut.
Rosalia kopt de bal weg. Calzarossa kan de bal niet met de borst controleren. Villamizar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peranchiguay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peranchiguay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 1:1

11e minuut.
Doeltrap. Maresca trapt de bal weg. Villamizar kopt de bal weg. Klungelig pakt Świstek de bal. Świstek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Dugonics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamizar speelt de bal door. Khánh Toàn met een sublieme pass. Świstek rent richting de bal. Świstek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Khánh Toàn passt de bal zonder na te denken. Piazzalunga rent richting de bal. Świstek onderschept slim de pass. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maresca trapt de bal weg. Oberegger kopt de bal weg. Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Calzarossa is nu in balbezit. Salvucci is nu in balbezit. Muczek maakt een afschuwelijke overtreding. Muczek krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Rosalia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Calzarossa de bal onder controle te krijgen. Muczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzarossa verovert de bal door een tackle van achteren. Calzarossa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 35%, Real Kazzimmino 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 1:1

46e minuut.
Tamiazzo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Calzarossa is nu in balbezit. Świstek begaat een overtreding. Calzarossa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dugonics zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Calzarossa krijgt zijn hoofd ertegen. Camarasa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 1:2

47e minuut.
Scarafaggi geeft een hoge lob. Salvucci heeft problemen om de bal te vangen. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 1:3

53e minuut.
Peletti rent richting de bal. Peletti speelt de bal door. Piazzalunga rent richting de bal. Peranchiguay bereikt de bal nog maar net als eerste. Peranchiguay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay passt de bal in één keer door. Świstek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 2:3

64e minuut.
Calzarossa is nu in balbezit. Salvucci rent richting de bal. Oberegger begaat een overtreding. Oberegger krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Oberegger geeft de bal voor. Hiden controleert de bal met de borst. Świstek rent richting de bal. Świstek draait met de bal, schiet en ... Tamiazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 3:3

73e minuut.
Scarafaggi met een snelle inworp. Salvucci is nu in balbezit. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics draait met de bal, schiet en ... Camarasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 3:4

77e minuut.
Daar is Peranchiguay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świstek is nu in balbezit. Peranchiguay rent richting de bal. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamiazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Dugonics geeft een hoge lob. Camarasa probeert naar een medespeler te passen. Dugonics kopt de bal weg. Calzarossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzarossa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Villamizar is nu in balbezit. Villamizar passt de bal met de wreef. Świstek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 4:4

88e minuut.
Peranchiguay rent richting de bal. Peranchiguay geeft de bal voor. Świstek is nu in balbezit. Świstek haalt uit met een fantastische trap. Tamiazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Bideiro 39%, Real Kazzimmino 61%.
Atletico Bideiro - Real Kazzimmino 5:4