Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sem Futuro F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4219
Sem Futuro F.C Romano United
442 Tactiek Pokemon
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 53
good Schieten very good
adequate Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Susurs heeft problemen om de bal te vangen. Susurs speelt de bal door. Załuska speelt de bal door. Lindeman is nu in balbezit. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Šindler is nu in balbezit. Chmura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šindler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šindler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lindeman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Załuska speelt de bal door. Rabakoń is nu in balbezit. Rabakoń passt de bal zonder na te denken. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. Markotić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Rabakoń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riguer de bal. Riguer geeft de bal voor. Lindeman rent richting de bal. Lindeman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel. De bal raakt de paal. Markotić bokst de bal weg.

12e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Standaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Standaert draait met de bal, schiet en ... Gardocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Romano United 1:0

18e minuut.
Olejnicki is nu in balbezit. Rabakoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rabakoń passt de bal in één keer door. Lindeman is nu in balbezit. Lindeman schiet op doel. Markotić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Załuska met de inworp. Oprică kan de bal niet met de borst controleren. Oprică probeert naar een medespeler te passen. Portela rent richting de bal. Portela draait met de bal, schiet en ... Markotić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lindeman rent richting de bal. Rabakoń rent richting de bal. Olejnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olejnicki krijgt een gele kaart. Rabakoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rabakoń neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Markotić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabakoń rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 69%, Romano United 31%.
Sem Futuro F.C - Romano United 1:0

50e minuut.
Załuska rent richting de bal. Chmura onderschept slim de pass. Chmura passt de bal met de wreef. Standaert is nu in balbezit. Standaert geeft een lange en hoge pass. Gardocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń passt de bal met de wreef. Riguer speelt de bal door. Lindeman rent richting de bal. Lindeman draait met de bal, schiet en ... Markotić bokst de bal weg. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lindeman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rabakoń neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sem Futuro F.C - Romano United 1:1

59e minuut.
Załuska geeft een hoge lob. Rabakoń kopt de bal weg. Klungelig pakt Portela de bal. Lindeman rent richting de bal. Lindeman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Futuro F.C - Romano United 1:2

63e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Rabakoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rabakoń passt de bal met de wreef. Lindeman is nu in balbezit. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. Markotić bokst de bal weg.

64e minuut.
Mendonça geeft een hoge lob. Załuska kopt de bal weg. Riguer geeft een lange en hoge pass. Lindeman rent richting de bal. Lindeman haalt uit met een fantastische trap. Markotić bokst de bal weg.

85e minuut.
Stach onderschept slim de pass. Stach geeft een lange en hoge pass. Rabakoń kopt de bal weg. Lindeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindeman schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Garjelea passt de bal in één keer door. Barrenechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bot moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bot schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Futuro F.C 64%, Romano United 36%.
Sem Futuro F.C - Romano United 1:2