Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Putra Yohan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2029
Putra Yohan Easy Excel
Circle Tactiek easyexcel
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten very good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grigorov met een harde bal richting middenveld. Mattone geeft een hoge lob. Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cassanmagnago geeft een lange en hoge pass. Solehan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Olías de bal onder controle te krijgen. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ... Grigorov bokst de bal weg.

7e minuut.
Broker met een sublieme pass. Kawski rent richting de bal. Cassanmagnago tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cassanmagnago krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bohatý met een snelle inworp. Mattone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattone passt de bal in één keer door. Kawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Easy Excel 1:0

11e minuut.
Eastham kopt de bal weg. Klungelig pakt Solehan de bal. Błoński rent richting de bal. Błoński haalt uit met een fantastische trap. Grigorov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Putra Yohan - Easy Excel 1:1

17e minuut.
Mattone speelt de bal door. Bohatý rent richting de bal. Mistral is nu in balbezit. Mistral passt de bal met de wreef. Eastham bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bohatý is nu in balbezit. Bohatý passt de bal in één keer door. Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Śniegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniegocki geeft de bal voor. Rothstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński verovert de bal door een tackle van achteren. Błoński draait met de bal, schiet en ... Grigorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Błoński rent richting de bal. Błoński draait met de bal, schiet en ... Grigorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Junaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Broker onderschept slim de pass. Broker passt de bal in één keer door. Eastham is nu in balbezit. Eastham haalt uit met een fantastische trap. Grigorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Grigorov niet meer kan verder spelen. Hamzah komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 49%, Easy Excel 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Putra Yohan - Easy Excel 1:1

46e minuut.
Supriyarso komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Supriyarso met de inworp. Mattone rent richting de bal. Mattone speelt de bal door. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dybas speelt de bal door. Daar is Eastham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkiewicz met een sublieme pass. Błoński rent richting de bal. Błoński haalt uit met een fantastische trap. Hamzah bokst de bal weg.

62e minuut.
Dybas passt de bal zonder na te denken. Błoński rent richting de bal. Minimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński verovert de bal door een tackle van achteren. Błoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Easy Excel 1:2

65e minuut.
Supriyarso passt de bal met de wreef. Dybas rent richting de bal. Rothstein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rothstein krijgt een gele kaart. Dybas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mistral zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Easy Excel 1:3

67e minuut.
Bohatý rent richting de bal. Dybas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybas met een sublieme pass. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Easy Excel 1:4

84e minuut.
Dybas passt de bal met de wreef. Błoński rent richting de bal. Minimi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minimi krijgt een gele kaart. Błoński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eastham kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Easy Excel 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 57%, Easy Excel 43%.
Putra Yohan - Easy Excel 1:5