Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ary Tomazelli Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3781
Parecis S.E Buenoia FC
Não tem escolha Tactiek 2x2
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 48.8
average Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen average


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qualira met een snelle inworp. Praça rent richting de bal. Praça schiet op doel. Viola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Buenoia FC 0:1

20e minuut.
Pavon speelt de bal door. Inworp. Magrão met een snelle inworp. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Inworp. Praça met een snelle inworp. Magrão is nu in balbezit. Praça onderschept slim de pass. Praça haalt uit met een fantastische trap. Viola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Praça zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves is nu in balbezit. Magrão verovert de bal door een tackle van achteren. Magrão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pantaneiro is nu in balbezit. Pantaneiro geeft een lange en hoge pass. Praça rent richting de bal. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Buenoia FC 0:2

31e minuut.
Inworp. Qualira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praça rent richting de bal. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Buenoia FC 0:3

38e minuut.
Pavon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner speelt de bal door. Rincon probeert naar een medespeler te passen. Praça is nu in balbezit. Praça schiet op doel. Viola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Praça is nu in balbezit. Praça draait met de bal, schiet en ... Viola bokst de bal weg. Praça is nu in balbezit. Praça draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Buenoia FC 0:4

41e minuut.
Ribas probeert naar een medespeler te passen. Garner is nu in balbezit. Garner geeft een lange en hoge pass. Praça is nu in balbezit. Praça haalt uit met een fantastische trap. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabata komt het veld opgelopen. Salgado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parecis S.E 62%, Buenoia FC 38%.
Parecis S.E - Buenoia FC 0:4

55e minuut.
Praça speelt de bal door. Inworp. Rabanete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praça rent richting de bal. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Buenoia FC 0:5

58e minuut.
Alves passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal zonder na te denken. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Praça is nu in balbezit. Praça passt de bal met de wreef. Alves is nu in balbezit. Qualira verovert de bal door een tackle van achteren. Qualira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Buenoia FC 1:5

66e minuut.
Alves rent richting de bal. Alves probeert naar een medespeler te passen. Pepino is nu in balbezit. Klungelig pakt Praça de bal. Praça schiet op doel. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Qualira rent richting de bal. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Viola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parecis S.E - Buenoia FC 1:6

79e minuut.
Qualira onderschept slim de pass. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra passt de bal in één keer door. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Alves met een sublieme pass. Rochetti heeft problemen om de bal te vangen. Rochetti speelt de bal door. Praça bereikt de bal nog maar net als eerste. Praça schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parecis S.E 74%, Buenoia FC 26%.
Parecis S.E - Buenoia FC 1:6