Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Landulfo Torres
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1188
Dindin Futebol Clube Araña Maquina Avalancha Original
442 Básica Tactiek Gatita 10 defe
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
29.3 gemiddelde waardering 45
adequate Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Barosanu speelt de bal door. Love rent richting de bal. Łuczywek verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Merѕon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Terlecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlecki geeft een lange en hoge pass. Love probeert de bal met de borst te controleren. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wielopolski verovert de bal door een tackle van achteren. Wielopolski heeft problemen om de bal te vangen. Wielopolski passt de bal met de wreef. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek schiet op doel. Merѕon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Clavier rent richting de bal. Ingemann verovert de bal door een tackle van achteren. Ingemann speelt de bal door. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Clavier passt de bal in één keer door. Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu passt de bal zonder na te denken. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Merѕon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Merѕon bokst de bal weg. Łuczywek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barosanu met de inworp. Ingemann is nu in balbezit. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buitenspel voor Łuczywek. Goede buitenspelval van de verdediging. Guastalvino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 62%, Araña Maquina Avalancha Original 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dindin Futebol Clube - Araña Maquina Avalancha Original 0:0

48e minuut.
Dheedene probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wielopolski de bal. Wielopolski met een sublieme pass. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Merѕon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zeller is nu in balbezit. Wielopolski is nu in balbezit. Wielopolski probeert naar een medespeler te passen. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek draait met de bal, schiet en ... Merѕon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ouadah neemt vlug de vrije trap. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Barosanu neemt de hoekschop. Nauwelaerts controleert de bal met de borst. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ingemann onderschept slim de pass. Ingemann geeft een lange en hoge pass. Vaisenberg probeert de bal aan de voet te houden. Rissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rissi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rissi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vaisenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barosanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łuczywek de bal. Łuczywek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel. Merѕon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dindin Futebol Clube - Araña Maquina Avalancha Original 0:1

83e minuut.
Clavier onderschept slim de pass. Bădiţă rent richting de bal. Ingemann maakt een afschuwelijke overtreding. Ingemann krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Buitenspel voor Łuczywek. Goede buitenspelval van de verdediging. Ingemann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Anfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anfang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dindin Futebol Clube - Araña Maquina Avalancha Original 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dindin Futebol Clube 46%, Araña Maquina Avalancha Original 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dindin Futebol Clube - Araña Maquina Avalancha Original 1:1