Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Karyna Lulkowo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2901
Karyna Lulkowo Kamcios
4422 Tactiek Kamcios1
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 41.6
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


27e minuut.
Masztajer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogoziński met de inworp. Rimár kan de bal niet met de borst controleren. Rimár schiet op doel. Ugolino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Paneiro met een sublieme pass. Peroba kopt de bal weg. Daar is Kossakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfikar geeft een lange en hoge pass. Pasko springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Padilha geeft een lange en hoge pass. Pasko probeert de bal met de borst te controleren. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasko onderschept slim de pass. Pasko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zülfikar bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni begaat een overtreding. Zülfikar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zülfikar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pasko rent richting de bal. Pasko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Doeltrap. Paneiro trapt de bal weg van het doel. Briante kopt de bal weg. Pasko is nu in balbezit. Pasko haalt uit met een fantastische trap. Paneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Paneiro speelt de bal door. De Leo bereikt de bal nog maar net als eerste. Briante schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Briante moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Briante schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Briante speelt de bal door. Rogoziński met een snel genomen vrije trap. Lukajić kan de bal niet met de borst controleren. Rimár is nu in balbezit. Rimár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 45%, Kamcios 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karyna Lulkowo - Kamcios 0:0

46e minuut.
Delli Carri komt het veld opgelopen. Świtalski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Delli Carri probeert naar een medespeler te passen. Kossakowski heeft problemen om de bal te vangen. Zülfikar is nu in balbezit. Zülfikar geeft een hoge lob. Taller maakt een snoekduik en kopt de bal. Paneiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xilouris komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Padilha onderschept slim de pass. Spostato onderschept slim de pass. Lukajić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spostato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rimár neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ugolino bokst de bal weg.

63e minuut.
Spostato heeft problemen om de bal te vangen. Delli Carri kopt de bal weg. Kossakowski heeft problemen om de bal te vangen. Xilouris is nu in balbezit. Xilouris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gutmański onderschept slim de pass. Delli Carri verovert de bal door een tackle van achteren. Delli Carri geeft de bal voor. Xilouris is nu in balbezit. Xilouris draait met de bal, schiet en ... Paneiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Kamcios 1:0

71e minuut.
Puştea komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Masztajer met een sublieme pass. Daar is Zülfikar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfikar passt de bal zonder na te denken. Xilouris is nu in balbezit. Xilouris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karyna Lulkowo - Kamcios 2:0

90e minuut.
Puştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delli Carri is nu in balbezit. Delli Carri geeft de bal voor. Xilouris springt en kopt de bal. Paneiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karyna Lulkowo 41%, Kamcios 59%.
Karyna Lulkowo - Kamcios 2:0