Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 00:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kamina's Way
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5382
Team Lagann F.C Citizen
352 wn85 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
10% Spel op eigen helft 90%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 31.1
formidable Schieten weak
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Ferrera geeft een hoge lob. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco passt de bal in één keer door. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ðức Phú trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Perez Greco de bal. Perez Greco kopt de bal weg. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ðức Phú bokst de bal weg.

5e minuut.
Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een lange en hoge pass. Paz Cruz controleert de bal met de borst. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Ðức Phú bokst de bal weg.

8e minuut.
Navarro Pedrós kopt de bal weg. Perez Greco rent richting de bal. Perez Greco speelt de bal door. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Casacuberta rent richting de bal. Casacuberta geeft een hoge lob. Inworp. Macharski met een snelle inworp. Kaviedes geeft de bal voor. Ðức Phú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 1:0

12e minuut.
Ferrera is nu in balbezit. Macharski onderschept slim de pass. Macharski probeert naar een medespeler te passen. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel. Ðức Phú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ðức Phú probeert naar een medespeler te passen. Kaviedes kopt de bal weg. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 2:0

15e minuut.
Casacuberta passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantona met de inworp. Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco geeft de bal voor. Ðức Phú probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Naishtadt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Ðức Phú trapt de bal weg. Kaviedes is nu in balbezit. Kaviedes geeft een hoge lob. Zuccalà springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mostacero rent richting de bal. Montiel onderschept slim de pass. Montiel passt de bal met de wreef. Perez Greco rent richting de bal. Perez Greco schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gaspart geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantona met een snelle inworp. Perez Greco geeft een lange en hoge pass. Naishtadt springt en kopt de bal. Ðức Phú kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Macharski geeft een lange en hoge pass. Gaspart heeft problemen om de bal te vangen. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 3:0

22e minuut.
Macharski haalt uit met een fantastische trap. Gaspart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perez Greco zal de hoekschop nemen. Zuccalà springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 4:0

25e minuut.
Perez Greco speelt de bal door. Cantona geeft een hoge lob. Zuccalà kopt de bal weg. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Klungelig pakt Casacuberta de bal. Perez Greco geeft een lange en hoge pass. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 5:0

27e minuut.
Macharski kopt de bal weg. Paz Cruz rent richting de bal. Zuccalà onderschept slim de pass. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 6:0

29e minuut.
Kaviedes passt de bal in één keer door. Daar is Zuccalà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paz Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà onderschept slim de pass. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaspart heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Perez Greco speelt de bal door. Macharski rent richting de bal. Macharski geeft een hoge lob. Zuccalà springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cantona onderschept slim de pass. Cantona met een sublieme pass. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phú probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 7:0

33e minuut.
Inworp. Macharski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perez Greco probeert naar een medespeler te passen. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perez Greco met een sublieme pass. Klungelig pakt Zuccalà de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Ðức Phú bokst de bal weg.

38e minuut.
Perez Greco rent richting de bal. Perez Greco passt de bal zonder na te denken. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Ðức Phú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 8:0

40e minuut.
Macharski kopt de bal weg. Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco probeert naar een medespeler te passen. Naishtadt heeft problemen om de bal te vangen. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ferrera rent richting de bal. Cantona verovert de bal door een tackle van achteren. Cantona geeft een hoge lob. Zuccalà maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cantona passt de bal zonder na te denken. Perez Greco heeft problemen om de bal te vangen. Perez Greco speelt de bal door. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gaspart heeft problemen om de bal te vangen. Casacuberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà onderschept slim de pass. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 12%, Citizen 88%.
Team Lagann F.C - Citizen 9:0

46e minuut.
Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà passt de bal in één keer door. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Ðức Phú bokst de bal weg.

47e minuut.
Gaspart geeft een lange en hoge pass. Mostacero kopt de bal weg. Klungelig pakt Cantona de bal. Cantona geeft de bal voor. Zuccalà springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Tahirli komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Paz Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà verovert de bal door een tackle van achteren. Macharski rent richting de bal. Macharski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mostacero de bal onder controle te krijgen. Zuccalà rent richting de bal. Zuccalà draait met de bal, schiet en ... Tahirli bokst de bal weg.

59e minuut.
Paz Cruz kopt de bal weg. Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes probeert naar een medespeler te passen. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt schiet op doel. Tahirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 10:0

60e minuut.
Yardley komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà probeert naar een medespeler te passen. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt schiet op doel. Paz Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Gaspart kopt de bal weg. Cantona rent richting de bal. Cantona passt de bal met de wreef. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guerra komt het veld opgelopen. Ávila komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tahirli met een harde bal richting middenveld. Kaviedes met een sublieme pass. Klungelig pakt Macharski de bal. Macharski geeft de bal voor. Zuccalà maakt een snoekduik en kopt de bal. Tahirli bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paricio met een snelle inworp. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà schiet op doel. Tahirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 11:0

67e minuut.
Kučma komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kaviedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Gaspart rent richting de bal. Kučma onderschept slim de pass. Kučma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ferrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paz Cruz is nu in balbezit. Paz Cruz passt de bal met de wreef. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een lange en hoge pass. Tahirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra controleert de bal met de borst. Guerra speelt de bal door. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kaviedes met een sublieme pass. Guerra met een sublieme pass. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt draait met de bal, schiet en ... Tahirli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 12:0

78e minuut.
Macharski rent richting de bal. Macharski passt de bal in één keer door. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 13:0

79e minuut.
Vinuesa speelt de bal door. Mostacero is nu in balbezit. Kučma onderschept slim de pass. Kučma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tahirli speelt de bal door. Yardley kopt de bal weg. Guerra speelt de bal door. Daar is Kučma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tahirli trapt de bal weg. Kaviedes rent richting de bal. Kaviedes geeft de bal voor. Klungelig pakt Kučma de bal. Kučma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Tahirli trapt de bal weg. Kaviedes kopt de bal weg. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt draait met de bal, schiet en ... Tahirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gaspart de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guerra zal de hoekschop nemen. Naishtadt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Guerra passt de bal in één keer door. Cantona rent richting de bal. Cantona probeert naar een medespeler te passen. Kučma rent richting de bal. Kučma haalt uit met een fantastische trap. Tahirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Naishtadt is nu in balbezit. Naishtadt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Lagann F.C - Citizen 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Lagann F.C 9%, Citizen 91%.
Team Lagann F.C - Citizen 14:0