Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: '' gino1010 ''
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10327
Hippy FC Harambe
3-4-3 (x2) Tactiek NewSeasonNew442
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 28
6 Overtredingen 3
5 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 65.6
good Schieten formidable
very good Passen incredible
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal in één keer door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 0:1

5e minuut.
Jaworski passt de bal met de wreef. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri passt de bal zonder na te denken. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine draait met de bal, schiet en ... van der Gun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trí Thắng is nu in balbezit. Trí Thắng geeft een hoge lob. Zino geeft een hoge lob. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Trí Thắng probeert naar een medespeler te passen. Wojtyczka is nu in balbezit. Kay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kay krijgt een gele kaart. Kijewski heeft problemen om de bal te vangen. Zaharia is nu in balbezit. Kijewski begaat een overtreding. Kijewski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rhine kopt de bal weg. Wojtyczka geeft een lange en hoge pass. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Barral Torres is nu in balbezit. Barral Torres passt de bal zonder na te denken. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski geeft de bal voor. Rhine krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Ferri de bal. Ferri passt de bal zonder na te denken. Trí Thắng rent richting de bal. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay draait met de bal, schiet en ... van der Gun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Rhine geeft een lange en hoge pass. Ferri met een sublieme pass. Jaworski met een sublieme pass. Kay heeft problemen om de bal te vangen. Kay schiet op doel. van der Gun bokst de bal weg.

17e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Barral Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Barral Torres geeft de bal voor. Rhine springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri geeft een hoge lob. Jashari is nu in balbezit. Rhine onderschept slim de pass. Rhine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Barral Torres kopt de bal weg. Jashari heeft problemen om de bal te vangen. Rhine is nu in balbezit. Rhine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 0:2

26e minuut.
Jashari rent richting de bal. Rhine onderschept slim de pass. Wojtyczka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtyczka krijgt een gele kaart. Rhine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferri komt bij de bal en schiet. Paal!

28e minuut.
Obuchowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Kay de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obuchowicz. Obuchowicz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jaworski geeft een hoge lob. Rhine kopt de bal weg. Jashari rent richting de bal. Rhine onderschept slim de pass. Rhine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zino passt de bal zonder na te denken. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri passt de bal met de wreef. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine haalt uit met een fantastische trap. van der Gun bokst de bal weg. Daar is Trí Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rhine is nu in balbezit. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 64%, FC Harambe 36%.
Hippy - FC Harambe 0:3

46e minuut.
Salter komt het veld opgelopen. Chaoqun komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Alcántar onderschept slim de pass. Rantapelkonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rantapelkonen krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Alcántar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántar geeft de bal voor. Rhine rent richting de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri speelt de bal door. Rhine is nu in balbezit. Rhine schiet op doel. Chaoqun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 0:4

55e minuut.
Rhine krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Obuchowicz de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jaworski neemt de hoekschop. Kay springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Jaworski rent richting de bal. Jaworski geeft de bal voor. Wojtyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine onderschept slim de pass. Rhine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jashari verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferri neemt de hoekschop. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

66e minuut.
Jaworski passt de bal zonder na te denken. Kay rent richting de bal. Obuchowicz rent richting de bal. Kay onderschept slim de pass. Kay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ferri passt de bal met de wreef. Jashari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine onderschept slim de pass. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Chaoqun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hippy - FC Harambe 0:5

73e minuut.
Jaworski met een sublieme pass. Kay rent richting de bal. Obuchowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Obuchowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Barral Torres speelt de bal door. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski speelt de bal door. Daar is Kay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kay schiet op doel. Chaoqun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kay rent richting de bal. Achereiner begaat een overtreding. Kay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kay springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hippy 61%, FC Harambe 39%.
Hippy - FC Harambe 0:5