Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: stadio Enzo Bearzot
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5314
Enterprise Spezia A.C. Draghi Viola
10 Tactiek lollofuori2
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten solid
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Alexandersen probeert naar een medespeler te passen. Capolungo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capolungo geeft een lange en hoge pass. Bulsis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - A.C. Draghi Viola 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Scopel de bal. Scopel passt de bal in één keer door. Quirino is nu in balbezit. Quirino geeft de bal voor. Benfatti probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bulsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minicuci rent richting de bal. Minicuci probeert naar een medespeler te passen. Camagni rent richting de bal. Camagni schiet op doel. Damián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni speelt de bal door. Scopel is nu in balbezit. Scopel geeft een lange en hoge pass. Benfatti maakt een snoekduik en kopt de bal. Damián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Camagni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camagni geeft de bal voor. Scheglov rent richting de bal. Zaneletti verovert de bal door een tackle van achteren. Zaneletti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enterprise Spezia - A.C. Draghi Viola 1:1

24e minuut.
Capolungo verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino onderschept slim de pass. Bolonja begaat een overtreding. Bolonja krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Camagni passt de bal met de wreef. Benfatti is nu in balbezit. Kontominas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Benfatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benfatti kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Gürpınar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexandersen met een snelle inworp. Laroche geeft de bal voor. Nummi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Laroche passt de bal in één keer door. Nummi is nu in balbezit. Nummi probeert naar een medespeler te passen. Bulsis is nu in balbezit. Bulsis haalt uit met een fantastische trap. Zanetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterprise Spezia 61%, A.C. Draghi Viola 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enterprise Spezia - A.C. Draghi Viola 1:1

56e minuut.
Inworp. Durlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quirino geeft een hoge lob. Benfatti krijgt zijn hoofd ertegen. Damián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Durlo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodrigo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quirino passt de bal in één keer door. Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo passt de bal in één keer door. Benfatti is nu in balbezit. Benfatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Scheglov geeft de bal voor. Laroche heeft problemen om de bal te vangen. Laroche speelt de bal door. Nummi is nu in balbezit. Nummi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rodrigo speelt de bal door. Quirino speelt de bal door. Capolungo speelt de bal door. Benfatti rent richting de bal. Benfatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kontominas geeft een hoge lob. Laroche bereikt de bal nog maar net als eerste. Laroche passt de bal zonder na te denken. Nummi rent richting de bal. Nummi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Alexandersen speelt de bal door. Bulsis rent richting de bal. Milin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milin krijgt een gele kaart. Bulsis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nummi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Enterprise Spezia - A.C. Draghi Viola 2:1

81e minuut.
Daar is Spanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spanu onderschept slim de pass. Camagni rent richting de bal. Camagni geeft een lange en hoge pass. Benfatti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Enterprise Spezia - A.C. Draghi Viola 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enterprise Spezia 61%, A.C. Draghi Viola 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Enterprise Spezia - A.C. Draghi Viola 2:2