Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C. Northville Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2818
F.C. Northville Daring CM
begin Tactiek ArboH1
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Ciuciuleanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Pencz bokst de bal weg. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:1

7e minuut.
Ciuciuleanu geeft een hoge lob. Inworp. Castillo met de inworp. Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Lucke kopt de bal weg. Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:2

16e minuut.
Pędziwiatr bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbuţan rent richting de bal. Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Pędziwiatr geeft de bal voor. Makovi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ciuciuleanu trapt de bal weg. Kuchar speelt de bal door. Tomescu is nu in balbezit. Vesić is nu in balbezit. Vesić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:3

24e minuut.
Movilescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Makovi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkbrenner rent richting de bal. Makovi onderschept slim de pass. Makovi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ciuciuleanu kopt de bal weg. Bytnowicz probeert de bal aan de voet te houden. Kuchar speelt de bal door. Lucke rent richting de bal. Lucke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Masztaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een lange en hoge pass. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Pencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kuchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchar passt de bal zonder na te denken. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Pencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:4

39e minuut.
Kuchar geeft een hoge lob. Nuţiu kopt de bal weg. Makovi is nu in balbezit. Makovi draait met de bal, schiet en ... Pencz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:5

42e minuut.
Wollaerts is nu in balbezit. Kuchar onderschept slim de pass. Kuchar met een sublieme pass. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:6

43e minuut.
Wollaerts met een sublieme pass. Feo heeft problemen om de bal te vangen. Lucke is nu in balbezit. Lucke schiet op doel. Pencz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 83%, Daring CM 17%.
F.C. Northville - Daring CM 0:7

46e minuut.
Neirinck komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Vesić geeft een hoge lob. Pędziwiatr kopt de bal weg. Rżeński heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu draait met de bal, schiet en ... Pencz bokst de bal weg.

57e minuut.
Zerrouki passt de bal in één keer door. Kuchar is nu in balbezit. Kuchar probeert naar een medespeler te passen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kuchar is nu in balbezit. Kuchar passt de bal met de wreef. Daar is Pędziwiatr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Lucke maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Feo met een sublieme pass. Neirinck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bytnowicz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Nuţiu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drljan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Pędziwiatr met de inworp. Kuchar geeft de bal voor. Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zerrouki speelt de bal door. Kuchar is nu in balbezit. Kuchar geeft een lange en hoge pass. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:8

79e minuut.
Drljan is nu in balbezit. Pędziwiatr is nu in balbezit. Pędziwiatr geeft de bal voor. Nuţiu rent richting de bal. Nuţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Neirinck kopt de bal weg. Kuchar rent richting de bal. Kuchar geeft een lange en hoge pass. Nuţiu is nu in balbezit. Nuţiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pędziwiatr verovert de bal door een tackle van achteren. Pędziwiatr speelt de bal door. Kuchar speelt de bal door. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Kuchar rent richting de bal. Kuchar passt de bal in één keer door. Pędziwiatr rent richting de bal. Pędziwiatr geeft een lange en hoge pass. Pencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuţiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Northville - Daring CM 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Northville 85%, Daring CM 15%.
F.C. Northville - Daring CM 0:9