Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii C.F.FERDINAND
343 Tactiek 532
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten excellent
adequate Passen average
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Barbu kopt de bal weg. Repupilli rent richting de bal. Perianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Repupilli moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Repupilli kan niet meer verder spelen. Togias komt het veld opgelopen. Kochan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Corbu de bal. Patynek rent richting de bal. Patynek schiet op doel. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Patynek is nu in balbezit. Patynek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:1

9e minuut.
Jones geeft een hoge lob. Campbell rent richting de bal. Campbell passt de bal met de wreef. Lauener rent richting de bal. Lauener schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Campbell onderschept slim de pass. Campbell speelt de bal door. Lauener rent richting de bal. Lauener haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:2

15e minuut.
Kajdas rent richting de bal. Kajdas speelt de bal door. Lauener rent richting de bal. Lauener draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:3

17e minuut.
Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauener rent richting de bal. Patynek rent richting de bal. Patynek schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:4

22e minuut.
Campbell probeert naar een medespeler te passen. Togias geeft een lange en hoge pass. Patynek probeert de bal met de borst te controleren. Lauener rent richting de bal. Lauener haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones met een sublieme pass. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Campbell onderschept slim de pass. Campbell passt de bal in één keer door. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauener is nu in balbezit. Lauener draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vitray kopt de bal weg. Kajdas geeft een lange en hoge pass. Patynek is nu in balbezit. Patynek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:5

43e minuut.
Togias met een sublieme pass. Daar is Kajdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajdas passt de bal met de wreef. Patynek is nu in balbezit. Patynek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lauener is nu in balbezit. Lauener draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 78%, C.F.FERDINAND 22%.
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:6

46e minuut.
Verola komt het veld opgelopen. Kisieliński komt het veld opgelopen. Neculau komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Ban de bal onder controle te krijgen. Perianu is nu in balbezit. Met opzet legt Togias zijn tegenspeler op de grond. Togias krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias geeft de bal voor. Enescu heeft problemen om de bal te vangen. Lauener rent richting de bal. Lauener haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Purcărea de bal. Lauener bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauener draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dan bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell onderschept slim de pass. Campbell passt de bal in één keer door. Lauener bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauener haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Lauener bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Campbell met een snelle inworp. Lauener rent richting de bal. Lauener haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Barosanu passt de bal met de wreef. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias probeert naar een medespeler te passen. Lauener is nu in balbezit. Lauener haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Togias is nu in balbezit. Togias passt de bal met de wreef. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:7

65e minuut.
Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell onderschept slim de pass. Jurišević geeft een lange en hoge pass. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Neculau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau met een sublieme pass. Enescu rent richting de bal. Kisieliński onderschept slim de pass. Kisieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:8

78e minuut.
Jones passt de bal in één keer door. Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neculau geeft een hoge lob. Lauener bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauener haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jones geeft de bal voor. Kisieliński kopt de bal weg. Lauener rent richting de bal. Lauener haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:9

83e minuut.
Campbell probeert de bal met de borst te controleren. Campbell speelt de bal door. Lauener is nu in balbezit. Lauener schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:10

85e minuut.
Jones met een snelle inworp. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau speelt de bal door. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Neculau is nu in balbezit. Neculau met een sublieme pass. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dan is nu in balbezit. Lauener verovert de bal door een tackle van achteren. Lauener passt de bal in één keer door. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Klungelig pakt Verola de bal. Togias rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Purcărea. Purcărea krijgt een gele kaart. Togias wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Togias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Lauener bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauener haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 77%, C.F.FERDINAND 23%.
Fc Nazdravanii - C.F.FERDINAND 0:10